Est-ce que vous parlez français et néerlandais?

Voor ‘s werelds grootste retailer op het gebied van Health en Beauty zijn we met spoed op zoek naar nieuwe collega’s die zowel Nederlands als Frans spreken voor het servicecenter. Heb jij een passie voor klantcontact en zet jij altijd net dat stapje extra voor de klant? Dan zou dit wel eens een leuke functie voor jou kunnen zijn!

Als Customer Service Representative ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant kan zowel telefonisch als per mail bij jou terecht met vragen en/of opmerkingen over één van de vele vestigingen waar hij of zij iets heeft gekocht, actieproducten of online bestellingen. Het is jouw taak en doel de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiervoor dien jij communicatief sterk te zijn, goed te kunnen luisteren en vooral empathie te kunnen tonen wanneer dat nodig is.

Wij zijn op zoek naar collega’s die per direct beschikbaar zijn vanaf 24 tot maximaal 40 per week. De openingstijden waarop je kunt werken zijn van ma t/m vrij van 09.00 tot 17.30 uur. Ben jij beschikbaar en ga je akkoord gaan met een salaris van €12,49 bruto per uur. Voldoe jij daarnaast aan deze eisen en heb je interesse?

Reageer dan vandaag nog en stuur een mail naar ibes@fintrex.nl, dan neem ik spoedig contact met je op om het vervolg met elkaar te bespreken!

Reacties zijn gesloten.