Mensen die over huizen in Frankrijk dromen…

Onze vrienden wisten het zeker: “Ze gingen een huis kopen in Frankrijk!” Waar ze precies een huis in Frankrijk gingen kopen, dat wisten ze dus niet. Maar ze wisten wel wel dat ze regelmatig naar Frankrijk zouden gaan om huizen te zoeken. Ze waren we al in de Bretagne geweest op zoek naar huis, en ze waren al in de Dordogne geweest op zoek naar een huis. Ze hadden de Bourgogne doorkruist op zoek naar een huis en… lees verder over huis kopen in Frankrijk.

1 reactie op “Mensen die over huizen in Frankrijk dromen…

  1. Hallo!
    Ik weet niet waar ik moet schrijven. Ik wilde je vertellen dat ik je artikel over de “Comte Philippe Michaux de Villarepos” (juli 2007) en ik vertel je dat hij een bedrieger is. Het is geen telling en het is geen militair. Hij werd door de rechtbank veroordeeld en zijn website bestaat niet meer. Excuseer me voor mijn slechte nederlands maar ik ben Frans. Goede avond!