Jouw link

Dikwijls komen mensen even langs om een kort commentaar te geven, waarbij ze dan hun link achter laten. Puur voor het ‘link builden’. Zelfs al is dat commentaar to the point, we vinden deze manier van doen niet zo prettig. Vaste bezoekers, die regelmatig meepraten en een bijdrage leveren aan het verlevendigen van dit blog, kunnen gewoon een linkje bij hun reactie zetten. Maar iemand die één keer langs komt, twee regels tekst tikt als excuus om een link achter te laten (die vaak niks met het onderwerp van doen heeft), die zal ontdekken dat zijn link verwijderd wordt.

Wil je een link ruilen? Dat kan altijd. Plaats een link naar Hollandais en France op een niet al te verstopte pagina op je site en stuur me een verzoek (via redactieapestaartjeen-francepuntnl) om een link terug. Die komt dan op de speciale link-pagina.

10 reacties op “Jouw link

 1. Bent u een echte Nederlander die ook in Frankrijk niet zonder zijn eigen stukje Hollandse kaas kan? Heel begrijpelijk! Een croissant of stokbrood kan niet beter smaken dan met een lekker stukje Hollandse kaas erop.

  Momenteel zijn er een aantal Nederlanders die in Frankrijk op diverse markten en standplaatsen Hollandse kaas verkopen en met succes! Zo ook Fromage Artisanal Hollandais, Suus en Paula van der Linden die sinds 2010 kaas verkopen in Frankrijk. Voor een impressie kunt u kijken op http://fromagehollandais.vpweb.fr/.

  U zult misschien denken, zitten de Fransen hierop te wachten? Zij hebben toch zelf lekkere kaas? De praktijk wijst uit dat zij blij verrast zijn met de echte Gouda kazen uit Nederland en deze vinden gretig aftrek.

  Wij hebben diverse Nederlanders geholpen bij de start van hun bedrijf. Met een dosis enthousiasme, kennis van kaas en verkoopondersteuning heeft Treur Kaas alles in huis om u op weg te helpen. Wij zijn een groothandel die sinds 1955 de specialist is in het rijpen en verzorgen van Hollandse kaas. Wij hebben een aantal exclusieve premium kaasmerken waarmee u een uniek product in handen heeft. Kwaliteit staat bij ons voorop, een pure smaak is waar het om draait en het leveren van ambachtelijke kaas is waar we voor gaan. Dit alles gebeurt in een eerlijk en duurzaam proces.

  Dit klinkt misschien als een grote stap, maar u kunt al eenvoudig aan de slag als u een opslag aan huis heeft, een verkoopwagen met koelgedeelte heeft en een dosis energie meebrengt.

  Wij kunnen u daarin een stukje advies geven, natuurlijk de lekkerste kwaliteitskaas leveren met alle toebehoren als verpakkingsmaterialen en marktondersteuning, zodat u met onze unieke kaasmerken zich perfect kan onderscheiden!

  Een goede reden dus om contact met mij op te nemen en eens vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden. Deelt u mijn passie voor kaas? Kijk dan ook eens op http://www.treurkaas.nl!

  Yutta de Heus

  • Hallo ik lees zojuist uw verhaal over het verkopen van kaas in Frankrijk. Het is zo dat ik met mijn gezin zou willen emigreren naar Frankrijk en dan de Elzas. Ben heel nieuwsgierig hoe wij eventueel het verkopen van kaas als inkomstenbron zouden kunnen verkrijgen. Hoor graag van u.
   Met vriendelijke Groet de familie van Raaij uit Zutphen

 2. Dans le cadre d’une étude sur le Thé, nous cherchons des hollandais habitant à Paris, pour participer à une table ronde, le 28 et/ou 30 octobre 2014. Vous serez dédommagé 190€.
  Places limités
  A bientôt

 3. Paris à contre-jour est la première chaine web exclusivement en noir et blanc, visible sur le site http://www.parisacontrejour.fr.

  Culturel, original et esthétique, « Paris à contre-jour » revêt un aspect à la fois fort et simple. S’inviter à Paris à contre-jour c’est satisfaire celles et ceux qui aiment une lumière douce, une ambiance romantique, où le noir révèle la lumière, où l’échange est intime et où, enfin, un journalisme « différent » repose sur la sensibilité humaine.
  On aime Paris à contre-jour pour sa libre parole, et surtout pour son objectivité.
  Paris à contre-jour a été créé par Mischa Harmeijer, Néerlandais, passionné par Paris et par l’esthétisme du noir et blanc.
  Paris à contre-jour est une magnifique vitrine de cette philosophie selon laquelle l’humanisme doit être mis sur un piédestal et adapté à la vie courante de chacun d’entre nous.

  Paris à contre-jour c’est enfin un plateau de découvertes pour les réalisateurs de courts métrages.

Geef een reactie