Chez Roger et Françoise – 19 november


Klik logo voor smoelenboek.

Goedenmorgen, allen! Vandaag is een heugelijke dag, want ik krijg ons aller JohnP op bezoek. Onderweg terug naar Nederland maakt hij even een slinger van de A6 naar onze nederige stulp. Als jullie ‘m de groeten willen doen, dan kan dat hieronder. Dat laat ik ‘m dan wel even lezen. En vanavond is hij natuurlijk gewoon weer online in NL.

112 reacties op “Chez Roger et Françoise – 19 november

 1. Vraag: ik zie een leuke foto op internet, ik neem hem over voor mijn site….mag dat? volgens mij doet iedereen dat!!
  Ik kom op een site waar deze foto ook staat….ik stuur een email met de vraag of ik deze foto kan gebruiken en of deze foto persoonlijk eigendom is….dit blijkt niet het geval…dus is deze foto ook gejat….en kan ik hem dus blijven gebruiken…is er een regel…ik kan me voor stellen dat als er personen opstaan het anders ligt dan omgeving of steden of algemene dingen….Krek: jij ben ter steege-expert, zeg eens wat…..

 2. Dit is een openbaar medium, volgens mij is alles vogelvrij wat er op het internet gepubliceerd wordt. Het is alleen wel zo fatsoenlijk dat je de bron vermeld. Denk ik !
  @Frank, schiet het al op met je site, ik begin wel nieuwschierig te worden.

 3. @dineke: volgens mij heeft krek heel veel op die makelaar gestemd ten einde haar een slecht cijfer te kunnen geven
  @dineke: wees blij dat we niet over feijenoord beginnen…
  @frank: op elke publicatie berust copyright, tenzij de maker al 70 jaar dood is… Maar je kunt een publicatie wel zo wijzigen dat er geen sprake meer is van pikken, doch van een nieuw creatief werk. Waarop jij dan de rechten hebt!
  @roberts: die copyrightmeldingen zul je er ook wel weer uit kunnen halen.
  @allen: bonne nuit!

 4. @ RobertS en de rest: Pardon!…….Vrouwen minder belangrijk geworden?
  Dacht het niet.
  Computers zijn wat simpeler om over te praten. Je gooit wat termen in het rond en gelijk lijkt het al wat.
  Daar wordt je niet zo op afgerekend.
  We vinden het wel goed hoor.
  We snappen het wel…

 5. Mensen, lees alles eens na, welk een geleuter!. Dit bericht is voor eenieder die nadenkt. Na de moord op Theo heb ik van krek begrepen dat hij wat opener en zonder vooroordeel op mensen zal reageren, (lees oudere berichten). Ik had mij heilig voorgenomen om hier nooit meer iets te melden , maar ik vraag mij bij iedere melding af of iemand hier ook maar iets wijzer van wordt? Nee dus . Bij deze vraag ik mensen die wel meelezen maar niet reageren of ik alleen sta. Als dat niet zo is kan krek niet anders doen dan weerwoord geven of mij gelijk geven. Ik werd bediend met ROT OP! Als het wel zo is meld het infopunt nieuw is klachtenpunt met vriendelijke groet van willem.

 6. @Willem
  “Krek.” zal reageren, op zijn eigen manier. Hij zal je beroep wel weer eens belachelijk maken maar hij vergeet wel dat hij daar zelf van vreet!

 7. @Willem en Monique: helaas staat op de Franse agrarische producten geen waarschuwingsstempel “AFKOMSTIG VAN WILLEM EN MONIQUE”. Anders zou ik zeker van aanschaf afzien. In de tussentijd koop ik bij voorkeur vlees, kip, melk en eieren van leveranciers uit mijn eigen regio, om de kans te minimaliseren dat er ook maar een eurocentime van wat ik investeer in jullie zakken verdwijnt. Men kan niet voorzichtig genoeg zijn. Er zijn heel veel lieve, intelligente, aardige, amusante, opwekkende en sympathieke boeren in Europa, die ik met gans mijn hart ondersteun en waardeer voor hun vele zegenrijke bijdragen aan de moderne consumptiemaatschappij. Jullie stelletje intellectueel onvolwaardige, moreel en psychisch onhygiënischem onaangepaste kaaskoppen, die de gehele boerenstand een slechte naam bezorgen, horen daar helaas niet bij. ROT OP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *