Chez Roger et Françoise – 20 december


Klik logo voor smoelenboek.

Dreigend maar onafwendbaar komen de Kerstdagen naderbij. De laatste inkopen worden gedaan. De laatste knopen omtrent de bouffe worden doorgehakt, de laatste ganzen staan natrillend van de nekslag hun lever af. Nog even, en het grote vreten kan van start.
Gaat iemand nog wat origineels doen, met de Kerst?

164 reacties op “Chez Roger et Françoise – 20 december

  1. Old Amsterdam ? Das toch geen brokkelkaas ..
    Trouwen .. over “mijn kaas boer” …. hij heeft weer Stilton op de toonbank staan … die gek .. enkel met kerst doet ie dat .. hij weet dat ik Nederlander ben (moest vorige keer weer voor zijn kraam uitroepen hoe Pere Noel op zijn Nederlands heet) leuk voor de rest v/d klanten 😉 …

  2. We hebben hele grote supermarché’s in de buurt, maar die hebben geen Old Amsterdam… De enig NL kaas die ze hebben is Gouda en Edammer.

  3. Hij is bijna brokkelig. Ik heb altijd ruzie met de kaasdames hier. Als ik een kilo kaas wil zijn ze niet in staat één stuk te snijden. Krijg ik hem in delen hoef ik hem dus niet.

  4. wat nou wat nou … heb ik 12km installatie draad, 2 km UTP Cat5e, en 7km high grade Coax door ons gebouw geinstalleerd, dubbele stoppenkast, de hele ram bam , alles het mooiste van het mooiste.. en wordt ik daar voor geprezen ? Nee hoor, niks .. EEN draadje ! 1 ! EEN draadje verkeerd … en geneens sluiting (kijk aan) enkel licht brand 24u per dag .. en dat is mijn grafschrift ?
    Ik weet opeens weer waarom ik weg bleef hier 😉

  5. Weet iemand trouwens welk vakje ik moet invullen bij de poll als ik 40 ben, of moet ik deze vraag bij het inofpunt stellen?

  6. Een luchtbrug, of misschien is het wel meer een viaduct, zonder verlichting… jeetje stel je voor, verlichting op een burg die niet meer uit kan….. daar moet je toch niet aan denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *