Chez Roger et Françoise – 20 en 21 november


Klik logo voor smoelenboek.


ROGER

Hè, heerlijk, even lekker kunnen schelden! Vannacht, voor ik te bedde ging, zag ik nog bijdragen van Willem Matser en zijn echo-eega Monique, die in Chez Roger et Françoise van gisteren kwamen klagen over het informatief niveau van ons café.
Alsof ze entree hebben betaald en teleurgesteld zijn dat het hier niet over de fijne details van Frans kalverkrachtvoer gaat of zo. Het leuke is, dat iedereen die de geschiedenis van HeF een beetje kent, natuurlijk begrijpt dat de Matserboertjes stinkend jaloers zijn omdat zij – hoewel enorm gewaardeerd door de Franse dagloners die ze inhuren voor de maisoogst (het schijnt dat ze zelfs Moniques misbakselmaaltijd met een grimlach hebben verorberd: wiens brood men eet diens woord men spreekt) – als personae non grata niet mee mogen doen in de oergezellige HeF-gemeenschap.
Op pathetische wijze doen zij een beroep op de meelezers om óók te protesteren tegen het lage niveau van de Frankrijkinformatie op ons weblog. Citaat van Willem:
Bij deze vraag ik mensen die wel meelezen maar niet reageren of ik alleen sta. Als dat niet zo is kan krek niet anders doen dan weerwoord geven of mij gelijk geven.

Há! Wie achter Willem gaat staan, hierbij ongezien de typhus!
Toch niet slim van de beide agridombo’s. Inmiddels zouden zij moeten weten dat ik – zelfs met anderhalve fles Bordeaux in mijn mik – ze fluitend de grond in schrijf. QED.
Jullie ook allemaal een prettig weekend toegewenst!
@Willem en Monique: Schrijf nog eens wat: een beetje polemiek is goed voor de bezoekscijfers.

540 reacties op “Chez Roger et Françoise – 20 en 21 november

  1. Moet morgen veel te vroeg m’n auto naar de uitdeuker brengen, een deukje 2cm. groot 600,-, over rentenieren gesproken.

  2. Ik sliep al. Werd wakker omdat Tim inenen ging printen (ja, onze studeerhoek grenst aan onze slaapkamer -en je ziet Krek., niet iedereen heeft zoveel consideratie met zijn echtgenoot-)
    Heb het allemaal heeeel vluchtig doorgelezen. Baal ervan dat ik er niet was toen 300 en toen 400.
    coco: complimenten voor Dominique je te nique

  3. Ferry: 500. Dat rtrek ik echnie. Ik typ dit al met 1 oog dicht.
    Vind het wel leuk dat het record is gebroken: 15 aanwezigien tegelijkertijd. Dat zie je op bijna geen enkel log.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *