430 reacties op “Chez Roger et Françoise – maandag 14 maart

 1. @jeanne, ja weet ik ook niet. zodra je je bij wie hebt aangemeld kun je met die pc niet meer ongezien hier komen maar wel met een andere…

 2. Dat weet ik, maar zo’n persoon is dan nog niet ‘solide” tot-ie zich ook in die hoedanigheid bekend maakt.
  Ik weet het ook niet…..

 3. Maar ik ben ook altijd inconnue. Maar ik ben hartstikke betrouwbaar. Heb alleen niet altijd zin om elke handel en wandel bekend te laten zijn.

 4. @Rem: Laajje niet gek maken.
  @Ronaldus: We moeten een dikkere huid kweken, ons niet zo snel uit het veld laten slaan door de onvermijdelijke bijverschijnselen van dé ‘vooruitgang’. Idioten zijn van alle tijden.
  Wat lul ik veel.

 5. ja JEZUS! we zitten hier toch gewoon gezellig in de kroeg of niet! niet moeilijk doen. Ik heb weinig last van gedoe maar doe iedere dag spyware opeters en norton, tot op heden genoeg. geen last van enge dingen. en ieder jaar hele pc leeg.

 6. @Remke: om even te lachen.
  (dit valt onder de leuke moppen niet-seksistische moppen….)
  Er was eens een boer en die liep op zekere dag over land naar de boerderij en zei tegen zijn vrouw:

 7. Zo, tekst af. Het is waar, Remke, dat je voor aardige mensen meer je best doet dan voor zakkenwassers. Maar voor écht vervelende klanten schrijf ik helemaal niks. Die doen het maar lekker zelf. Komt zelden voor hoor.
  Wat de anonimiteit betreft… zelf sta ik met heel veel foto’s en naam en toenaam op het net. Soms denk ik wel eens… die dochter van mij is wel erg knap, moet ik die foto’s wel plaatsen. Ik zal zeker ook opletten als ik mijn kinders ooit los laat op het web, dat ik ze leer surfen en een gezonde dosis wantrouwen bijbreng. Maar niet te veel, want dat is allemaal negatieve energie. Je moet ook durven leven. En als je alles bloot geeft en geen geheimen hebt, kun je ook nooit meer ergens mee gepakt worden.
  Je IP-adres staat op heel veel plekken, ook in je mailtjes en op alle sites die je bezoekt kunnen ze zien dat jij er bent. Dus óf gedraag je, óf accepteer dat iedereen die dat zou willen jouw sirfgedrag kan controleren. Gelukkig zijn we met een paar miljard, zodat traceren van individuen een vermoeiende klus wordt.

 8. Best wel lachen, slingers ophangen voor een grote kerel, wordt 18 jaar en heeft meteen z’n eerste rijles, maar vindt het nog steeds prachtig dat de kamer versierd wordt.
  Over gevoelige informatie gesproken, als Bob dit leest moet ik maken dat ik weg kom.

 9. zit een googelaar op de titanic, met papegaai op z’n schouders. googelaar haalt een bos ruikers uit z’n mouw, zegt de papegaai: hij haalt ze uit z’n binnezak, hij haalt ze uit z’n binnezak. googelaar haalt een spel kaarten te voorschijn, waarop de papegaai zegt: hij haalt ze uit z’n mouw. hij haalt ze uit z’n mouw. Op dat moment vergaat de Titanic. Veel later drijft de googelaar op een stuk hout rond als de papegaai komt aanvliegen. Die zegt: Ik geef het op…waar heb je die boor gelaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *