Chez Roger et Françoise – maandag 7 maart (bis)


Klik logo voor smoelenboek.

Je gelooft het niet! Maak ik een nieuw café aan, midden in de nacht, presteren ze het om ook dát weer helemaal vol te plempen. Die arme Hanneke is vanmorgen een uur bezig geweest met redderen. Nou, het is weer toonbaar en ook de laatste laveloze lalbroek heeft zich naar huis gesleept. Beetje rustig nou, hè?

215 reacties op “Chez Roger et Françoise – maandag 7 maart (bis)

 1. Het is wel grappig, het is een hot item, zelfs in de veeartsenpraktijk hangt elk jaar een nieuwe lijst met namen, kun je gewoon ff gaan kijken.

 2. ha die Coco, ben je er weer? tja, Anke noemt af en toe een naam….. maar als willem al een lijst heeft. bij de honden zijn ze dit jaar met de A bezig, dus het gaat niet gelijk op.

 3. @Coco: nee hoor k’zal ff kijken en bewaren.
  @Allen: ik word er iedere keer afgeknikkerd, hebben jullie dat ook?

 4. Ik werd er weer afgegooid, ik ga even met Monique kletsen, misschien tot later, neem er ondertussen een van mij.

 5. ik weet niet wat ze vannacht in mijn glas hebben egegooid, gertjan, maar ik vond vanochtend m’n kroon in de wasbak, m’n hele kies was opgelost 🙁

 6. Nee Gertjan gewoon eau de Therondels. En ja Fred je zult wel een stukje missen van de film, je wou in ieder geval NIET naar bed. Anke ok?

 7. ‘k ga weer even naar m’n corretje want die is net terug uit nederland en begint nu met cadeautjes uitpakken…ik hoop op old amsterdam…

 8. @Krek Weet jij of er een mogelijkheid is tot filteren, bijvoorbeeld ik wil alles lezen over namen met een W dan kan ik dat in 1 keer filteren/selecteren, in die mogelijke nieuwe logplek ?

 9. @JohnP.: Ben me inmiddels ook aan het verdiepen in Pivot. Voor zo ver ik het nu begrijp kan wat jij wil niet. Zelfs de administrator kan alleen selecteren op categorie of auteur.
  @allen: sorry, zie dat ik weer eens inconnu geworden ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *