Chez Roger et Françoise – vrijdag 28 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Goedenmorgen allemaal. Lief van je, Willem, dat je vnnacht nog even de afwas gedaan hebt. Zo zie je maar: is die slapeloosheid toch nog ergens goed voor. En nu aan het werk. Koffie, Roger, en gewoon zwart want het hoeft niet te rijmen.

153 reacties op “Chez Roger et Françoise – vrijdag 28 januari

  1. Ik ga zo naar bed, ben ik morgen tenminste goed uitgeslapen voor de caravanshow…. en het feest morgenavond er is op het dorp een cabaret met eten (natuurlijk) georganiseerd door de school, dus moeten we komen en veel drinken om de kas van school een beetje te spekken…

  2. D’r zit hier 10 man in de woonkamer, Bob en z’n makkers. Bespreken hun vakantieplannen, en wat denk je……… gaan eerst naar Spanje en dan…….

  3. Zo gaat dat, vooral als je in het zuiden zit. Heel de dag naar het strand. Jij in de bloedhitte lekker koken voor de gasten. Weet er alles van.

  4. Maar ik heb er een 4 sterren hotel/restaurant van gemaakt. Heel vreemd nu zie ik ineens veel minder gasten. Hoe zou dat toch komen?

  5. Het is weer fraai, lig ik de hele nacht naast ons bed.
    Het is maar te hopen dat de slapelooshei dan toeslaat, kan ik er nog iets aan veranderen

  6. Willem is op zoek naar de echtelijke sponde. Kan ik op zoek naar de slapelooshei, ben benieuwd waar hij die verbouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *