Chez Roger et Françoise, woensdag 19 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Een reconstructie van het voorgevallene gisteren wijst uit dat Hugo op zijn vaste plek tussen de kratjes heeft zitten ontlasten, is uitgegleden en uit dronkenschap (en de broek om zijn enkels) niet overeind heeft kunnen komen. Hij is in slaap gevallen en de 2 graadjes nachtvorst zijn hem fataal geworden. En nou hebben we toch al drie jaar gloednieuwe toiletten in het café!

127 reacties op “Chez Roger et Françoise, woensdag 19 januari

  1. Hou ’s op met dat kinderachtige getel. Robert(a) vertelt een persoonlijk verhaal aan jullie persoonlijk (en de rest van de wereld) en jullie blijven er gewoon doorheen babbelen. Overigens, René, net je linkje verzilverd, zodat er toch weer iets tussen dit café staat en dat van morgen.
    Verder schrijf ik me rot, maar heb ik – mede door HeF – geen tijd op Krek.nl ook nog eens te updaten. Folder voor IKEA, corporate brochure voor KPMG Recruitment, een DM-brief voor Ferry, kopregels voor de Keuken Company, internetsites voor Rijkswaterstaat en heel veel personeelsadvertenties voor onder meer de ING en Justitie. Niet erg spannend, maar wel stuk voor stuk met aandacht en – waar toegelaten – pit geschreven.

  2. @krek, Spannend????
    Folder voor IKEA, corporate brochure voor KPMG Recruitment, een DM-brief voor Ferry, kopregels voor de Keuken Company, internetsites voor Rijkswaterstaat en heel veel personeelsadvertenties voor onder meer de ING en Justitie. Niet erg spannend, maar wel stuk voor stuk met aandacht en – waar toegelaten – pit geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *