Chez Roger et Françoise, zondag 10 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Terwijl Coco met bonkend hoofd het ontbijt voor haar gasten maakt (of zou het andersom zijn? Ik hoop het voor haar) en Gertjan zich opmaakt voor een dagje nostalgie (Gefeliciteerd met je 10e lustrum!!!) heb ik er alweer de nodige sensatie opzitten: bij het uitlaten van Bo liep ik pardoes tegen een schildpad op. En geen kleine jongen, ik kon hem maar net met gespreide vingers bij zijn schild oppakken. Tsja, wat doe je dan…hij wilde de Noordsingel gaan oversteken, dus ik heb ‘m maar een eind verderop gezet. Bo vond het niks, dat rare koppetje dat steeds naar buitenkwam. Er schijnen steeds meer exoten te worden losgelaten. Hier in het park vliegt een zwerm van meer dan 30 valkparkieten. Raar gezicht: Artis in je achtertuin.

59 reacties op “Chez Roger et Françoise, zondag 10 juli

  1. Het is ook niet een al te schokkend verhaal maar wel lollig om te horen. Voordat ik hier de halve waarheid ga verkondigen moet ik er even naar opzoek. (ander keertje)

  2. In ieder geval is me ooit verteld dat het voorheen een soort armen-product was wat helemaal is doorgestoten naar een begrip. Googelen is niet m’n sterkste punt en ‘het’ verhaal hoorde ik ooit van een ouwe buurman. Zal hem eens opzoeken. Zijn versie staat vast niet op internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *