Chez Roger et Françoise, zondag 17 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Ademmmm innnn, ademmm uitttt, mhhhhhhh…..HAAAaaaaaahhhh….
lekkere frisse lucht…..
De WC eend is op. Ehhh…Françoise?
(waar zit die trut? Ze was er toch weer?)

198 reacties op “Chez Roger et Françoise, zondag 17 juli

 1. @Ronaldus: geen tijd/gelegenheid! Errug, hè Vandaag dus Emma weggebracht, die gaat 3 weken werken bij mijn zwager. Dinsdag gaat Pieter naar campzone, Andrée werkt heel veel op de Pier. We moeten nog heel veel klussen, thuis, en wanneer we de sleutel van de flat hebben ook in Utrecht. We komen tijd tekort.
  Maar: mijn zwager had een annulering en we gaan lekker een paar daagjes in een van zijn huisjes zitten, hond mee en vriendin zorgt voor kat en kippen, tussen haar drukke praktijk. Dan nog, met Andree een paar daagjes naar Kent en volgens mij is dan de vakantie zowat om…..

 2. @Dineke: Wow, je wilde toch weer uitgerust aan het werk, dat gaat niet lukken zo te zien. Leuke plek bij je zwager, als de zomer zo blijft zit je daar op een prima plek.
  Kom je volgend jaar toch camperen, alleen heb ik dan geen klussen meer te doen voor jullie:(

 3. Ik ga lekker slapen zodat ik energie genoeg heb voor een laatste week werk, verjaardagsfeestjes voor een bijna 6 jarige dochter, en het voorbereiden van het vertrek voor 4 weken vakantie. CU L8er.

 4. @Henk: verraadt zich alleen al door het ontbreken van de spatie achter de komma (als ie slim is, vanaf nu niet meer, maar allee, tis en blijft een Bels, zunne)

 5. Weet ik niet Henk. Maar het blijft een feit dat stijl (of gebrek eraan) mensen verraadt. Zie ik veel uitroeptekens, dan is het Monique.

 6. @Coco: valt denk ik nog wel mee, want ik heb nog een 15-jarige. En een luidruchtige hond. En Tim, de huisband is ook niet een stille.

 7. Tsja, taal schrijven is anders dan taal spreken. Sinds ik me hier manifesteer merk ik dat ik toch onvoldoende heb opgelet op school tijdens Nederlandse les.

 8. Jullie gemopper over kinderen die het huis verlaten, zo hoort ‘t toch!? Moet er niet aan denken dat ze eindeloos blijven plakken.
  Maar – tis een enorm cliché – ‘kleine kinderen, kleine problemen’, ‘grote kinderen, grote problemen’.

 9. Vind ik je opmerking dus ongepast. En Coco is het ongetwijfeld met me eens. Ik mopper niet. Mijn Emma is 17. Behoorlijk jong om al op kamers te gaan. Is het gek dat je dat aan het hart gaat?

 10. Het gaat inenen zo hard…. zo zijn ze aan het blokken voor hun eindexamen en zo zijn ze weg. En hiero dus 2 tegelijkertijd. Is wel even slikken.

 11. @Dames: Kinderen zijn toch niet je eigendom, het zijn geen huisdieren. Je doet er toch alles aan om ze tot zelfstandige wezens op te voeden, toch?

 12. @Henk 00:26: is weer zo’n typische mannenopmerking. Wie heeft het over eigendom? Of huisdieren?
  Ben jij een robot?

 13. Kwam even afsluiten. Ik word op dit moment geleefd door het hoogseizoen, niet mijn ding. Veel mensen, uiteindelijk met niemand echt contact.
  @ Din: volgend jaar hemelvaart ga ik live alles vertellen…:D

 14. @Dineke: De echte problemen kwamen pas toen ze ‘t huis uit waren, we kwamen niet meer weg met een pleister en een kusje erop. Maak je borst maar nat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *