Chez Roger et Françoise – zondag 20 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Niet te geloven, wat een kinderachtig gelul in het café gisteren, zeg. Ik durf te wedden dat Ronaldus op zijn puberale bierfuif diepergaande gesprekken heeft gevoerd. En dan die pogingen tot humor… waren jullie allemaal lam of zo? Hoe dan ook, een beetje rustig aan op de Dag des Heren, alsjeblief.

247 reacties op “Chez Roger et Françoise – zondag 20 maart

  1. Een heleboel werk, maar ach, we hebben het naar ons zin en als het uiteindelijk af is, verkopen we de boel en gaan we naar Australie of zoiets….

  2. @Fred, dat is jorgen zijn afdeling, die maakt de foto’s en onderhoudt de website…. Als ik het hem vraag zegt ie dat ie het binnenkort weer zal doen… dus wacht ik gewoon weer af….

  3. weet iemand hier wat er gisteren te vieren viel? er was hoempapa muziek, verklede knderen, een soort kampvuur waar ze rotjes ingooiden…

  4. ammer willem, zo kom ik er dus niet achter. wou het gisteravond ook al vragen, maar toen heb ik uren alleen in det HeF gezeten… en vandaag loopt ook iedereen weg zodra ik binnenkom…. 🙁

  5. @willem: ik moet je helaas alleen laten met je paus…. ik ben moe en morgen is het weer vroeg dag. alles staat gereed om weer te gaan schilderen….

  6. Goedenavond, twee dagen aan de borrelnoten en andere soortgelijke versnaperingen, lang doorkletsen en voor mijn doen te weinig slaap dit weekend. Dat levert dan zo’n jetlag gevoel op, waarbij je de neiging hebt om als een zombie voor je uit te staren. In ieder geval een hoop lol gehad en we hebben over drie jaar nog één, ikbenmeerderjarig, feestje te gaan.
    Roger….. doe mij maar een cola-light en dan ga ik er meteen weer vandoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *