Chez Roger & Françoise, donderdag 24 maart.


Klik logo voor smoelenboek.

Ik gooi het café van donderdag vast open hoor. Maar blijven jullie gerust in dat donkere hoekje in dat van gisteren zitten flikflooien, tussen de sigarettenpeukjes, drankkringen, askegels en sportvlekken van de inmiddels vertrokken gasten. Zal ik de webcam maar even uitzetten dan?

473 reacties op “Chez Roger & Françoise, donderdag 24 maart.

  1. @krek: heb geen mac. Voorbeeld in die tutorial op 4 van 7 werkt met greymatter-blogscript (dat dus bij mij crasht). Dat voorbeeld zegt dat je de Freeway code in de template sectie moet plakken. da’s leuk, maar in pivot gaat dat volgens mij niet. daar moet je (op zijn minst een groot deel) direct in css-bestanden plakken.

  2. Ja eerder op de dag zeiden ze dat als je dement bent je je eigen eieren kunt verstoppen en een dag later weer zoeken. Zo ver is het met ons nog niet. Ik moet ook nog wel voor paashaas spelen voor de kids.

  3. @Peter: dfaar strand ik inderdaad. Er valt niks te plakken. Ik heb het geprobeerd, het template aangepast maar er verandert niks in de publicatie: en-france.nl/weblog

  4. Hoe dan ook, kga slaop’n. Doe maar lekker vies, vannacht. Ik ruim morgen wel op. En maak dan ook wel een nieuw café aan. Zitten we morgen tenminste niet in de rotzooi van vandaag.

  5. Ik kreeg nog een bericht vandaag over het falen van het aggregaat. De startmotor is vastgelopen, die heb ik kennelijk gemold door te lang door te starten. Volgens mij typisch een verhaal om onder een claim uit te komen.
    Een startmotor is toch om te starten.

  6. Zo ik ben de laatste en eerste zie ik.
    Ik kom net thuis van een gezellig feestje en nu duik ik snel onder m’n couette. Bonne nuit et bonjour!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *