Chez Roger & Françoise, vrijdag 17 juni


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Volgens mij zag ik in de météo op TV voorbij komen dat we vandaag de Hervé’s vieren. Dus als je toevallig Hervé heet: gefeliciteerd! Grappige Franse gewoonte, die naamdagen. De kalender wordt trouwens elk jaar aangepast, omdat er steeds nieuwe namen bijkomen, die natuurlijk ook gevierd moeten worden. Binnenkort, vrees ik: “Aujourd’hui, on fête les Kevin!”

59 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 17 juni

 1. Zo alles is ingepakt, de eerste lading is vanmiddag al weg met de Morvan-Mover en wij volgen morgenochtend vroeg…..iedereeen een paar fijne weken toegewenst….ik kom echt nog wel even kijken van O., maar met 4 kinderen, 3 kleinkinderen, schoonzus, zwager en twee neefjes, zal het er niet altijd van komen….het weer is er goed heb ik algehoord dus dat houden we vast….ben benieuwd of we nog bekenden tegenkomen…ideetje, miscchien op een verborgen pagina een agende waarin we kunnen zetten, wanneer ieder in zijn huisje zit……

 2. Nou fijne tijd Frank. het is hier idd ‘lekker’ warm…30 graden in de schaduw vanmiddag. De natuur word er ook stil van.

 3. ‘navond, namens Bob bedankt voor alle felicitaties, de komende tijd alleen maar eindexamenfeesten op zijn agenda. Na de zomer begint hij de HES in Amsterdam en gaat BE doen.
  @Frank, goede reis en bewaar wat mooi weer.
  Roger……. m’n weekend is begonnen, dus…….

 4. pompompiedom…eh…mag ik nog 1 drnkje, Roger?
  WAKKER WORDEN!!!
  Heb net m’n laatste rapportcijfertje uitgerekend en ik lust er nu wel 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *