198 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 3 juni

 1. Ah, natuurlijk! GJ, stuur je me een fotootje (hoeft niet herkenbaar) en een kort stukje tekst? Dan zetten we je bij in de eregallerij. Tussen de andere urnen.

 2. Ik wil morgen wel een linkje maken met de mail die je aan Paus verzonden hebt, kan iedereen het lezen.

 3. Oh, weet je wat, ik zal het mailtje aan Willem hier even neerzetten, kunnen jullie meegenieten. eerst de voorgeschiedenis. Ik had dus op de site gemeld dat WM in Plœuc-surLie wonen. Komt er een mailtje van Willem:
  Ik meende ooit eens van jou vernomen te hebben dat er geen persoonlijke informatie van de gasten op het web moesten komen, en nou zet je godverdegodverdomme onze woonplaats op jou eigen web-log, terwijl ik je laatst nog in een mailtje heb gemeld dat ik dit liever niet heb.Tekent voor mij alles over de persoon Gregor Hakkenberg.
  Vervolgens mail ik terug:
  Sorry, Willem, ik was dronken.
  Maar hoe persoonlijk is een woonplaats?
  En waarom is dat zo geheim?
  En als het zo geheim is, waarom heeft Monique het dan op het web gezet?
  Bovendien heb ik niks tegen persoonlijke informatie op het web. Maar je hebt gelijk. Ik ben een lul.
  Met vriendelijke groet,
  Gregor (Krek.) Hakkenberg
  Willem weer:
  Okee, het is wat mij betreft al goed, even goede vrienden. Wat de woonplaats betreft: zo geheim is die niet, dat blijkt maar ik heb liever niet dat ‘tie op het web staat, is nergens voor nodig en dient nergens toe dat is mijn mening en dat is wel persoonlijk.
  ps Waar en wanneer heeft Monique ons adres op het web gezet? De enige keer was volgens mij met de sticker, en dat was per e-mail aan Ferry.
  Ik weer:
  Ik ben naar aanleiding van dat gedoe met ‘SI’ (die er trouwens genoeg van lijkt te hebben, zie je wel dat negeren helpt!) de naam “Monique Matser” eens door de zoekmachine gehaald. Zo vond ik een pagina ergens op een discussiesite waar Monique de plaatsnaam had ingevuld. Ik heb toen eens in de atlas gekeken waar jullie uithangen. Maar vraag me niet welke website dat precies was. Probeer het zelf maar eens. Jouw naam levert veel meer hits op, maar dat lijkt me een andere boef.
  Geen geheimen, Monique, da’s wel zo makkelijk.

 4. Nee, Dineke, niks bijzonders. Plukje begint langzamerhand door te krijgen dat je wel geheimzinnig kunt doen (over bolides en woonplaatsen en zo), maar dat het moeilijk is om zaken geheim te houden als je actief bent op internet.
  En dat je dus vooral niet mensen moet uitdagen om zaken uit te gaan zoeken. Willem heeft hier ooit een biertje beloofd voor wie zijn telefoonnummer achterhaalt. Niet slim. Zeker niet bij een liefhebber als ik.

 5. Ach Dineke, het is te hopen dat je jezelf kent, je betrekt berichtjes die duidelijk niet voor jou bedoeld zijn op jezelf!

 6. Monique (tevens de laatste keer dat ik het woord tot je richt): even leek het er op dat je wat menselijker werd, maar je bent volledig terug op je oude vileine niveau. Ga zo door, je houdt er vast veel vrienden aan over. Doe de groeten aan Willem.

 7. Hoewel het geen saaie avond was vallen m’n oogleden langzaam naar beneden. Vrienden en Monique, slaap ze.

 8. Ach, Dineke, je moet haar maar vergeven. Ik denk dat ze ooit een humorectomie heeft ondergaan. Daar schijn je niet alleen mager, maar ook een ontzettend zuurpruimpje van te worden.

 9. @Dineke: het zal mij goed doen om op mijn oude niveau terug te keren, over een paar jaar of zo, dat schijnt de norm te zijn.

 10. Ik bepaal wat ik op internet zet en niet jij! Wat ik privee wil houden, en dat is mijn goed recht, houd ik privee!

 11. Het is niet te geloven, maar ik moet morgen vroeg op. De dochter wegbrengen die net binnen is. Gaat een weekje kamperen met 5 vriendinnen. Aan de Belgische kust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *