Chez Roger & Françoise, zondag 17 april.


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Dag des Heren. Zag op Kopspijkers een heerlijke dialoog tussen de kopman van Nuon (Erik van Muijswinkel) en Spijkerman, waarbij de eerste opmerkte dat de komieken die Balkenende nadoen drie keer zo veel verdienen als Balkenende zelf. “Dan moet je je als Balkendende toch een keer bedenken: “Ergens in mijn leven is het fout gegaan.” Woehaha!

111 reacties op “Chez Roger & Françoise, zondag 17 april.

 1. @Remke: ik heb werkelijk geen idee.
  Weet wel dat ik zo naar bed moet. Gister een doorwaakte nacht gehad wegens nachtbrakend kroost en morgen weer vroeg op…

 2. nachtbrakers ja. ze begrijpen maar niet dat het best gevaarlijk kan zijn als ze op ’t brommertje 7 km door de donkere bergen moeten rijden (met een joint in hun mik)

 3. P. zei (voordat wij naar onze verjardag gingen): ik ben vroeg thuis. Hij was er om 3:30 nog niet, dus wij weren ietwat ongemakkelijk ( hij is wel eens van zijn fiets gestompt door 2 van die gassies op zo’n scooter) Tim is zelfs gaan rijden, onverrichter zake. Komt meneer na nog een uur doodgemoedereerd aanfietsen:” was ff op een feessie in Breda…”

 4. Ja en dan iedere zondag weer in de midi libre die rouw advertenties van kinderen van 18….”Nee, ik doe zoiets natuurlijk niet!” en “Ik reed niet te hard, ik ging maar 70!” (kan zo’n brommertje dat?)

 5. @Remke: hou op!! Net gister weer een verhaal gehoord van zo’n joch dat al 5 maanden in coma ligt nadat ie zijn auto te pletter heeft gereden tegen een HTM-mast. Niet meer te redden.

 6. biw.
  Dutch bar, wil zeggen, er wordt geen buitenlands gedestilleerd geschonken.
  Dus geen cognac of whisky, bedoeld om de kosten in de hand te houden.
  Renee kent deze uitdrukking vast wel.
  Roger……. Dubbele whisky.. ja, voor iedereen!

 7. Ha die Ronald. Het begint nu wel te kriebelen bij me. Nog twee weken en ik ben Franse boer. Waar koop jij je bouwmaterialen eigenlijk. Is er een grote bouwmarkt in Autun?

 8. @Gertjan: er is een bricolore in Autun, maar die is redelijk aan de prijs. Als ik Autun uitrijd, richting dijon, dan kom je langs een industrieterrein waar een aantal goedkopere bouwmarkten zitten. Over het algemeen liggen de prijzen redelijk hoger dan in Nederland.
  Kan me voorstellen dat het gaat kriebelen, is ook niet zomaar wat, een Frans buiten.

 9. Maar daar koop jij je spullen, of zijn er alternatieven?
  Ik moet tussen nu en twee weken een opstalverzekering afsluiten. Heb jij adviezen?

 10. Ik heb een verzekering bij assurance Benoit, prima ervaringen mee totnutoe, betaalden zonder probleem binnen 3 weken een schade uit ten gevolge van een blikseminslag. Was een behoorlijk bedrag.

 11. Zitten die in Autun? Website? Of moet ik ze bellen? Ik heb inmiddels de huidige eigenaren gevraagd waar zij verzekerd zijn.

 12. Is ook een mogelijkheid. Die had een hagelbui op z’n dak en de verzekering betaalde ook alle gaten in het dak. Het klinkt of alle verzekeraars in Frankrijk verlies maken. Ik heb maar één belang: dat m’n huis is verzekerd op het moment van tekenen.

 13. @FRank en Dineke: die Shk. was ik. Sorry, vergeten mijn nick te veranderen na een wraakactie bij een spamhoer, en kennelijk toch niet snel genoeg gepoetst. Hebben jullie hem toch nog gezien. En toen riep de vaderplicht. En ik vergat me af te melden. Sorry!
  Nu ben ik er alleen even om eventueel een nieuw café te openen. Hoi, GJ, Ronaldus, stelletjes nachtbrakers.

 14. @Gertjan: je huis blijft automatisch in de verzekering van de vorige eigenaar, totdat jij die opzegt. Je zou die dus ook gewoon over kunnen nemen. Er van uitgaande dat die eigenaar de weg weet naar een niet te dure verzekeraar. Die van mij rijdt sinds een paar maanden in een Hummer. Ik ga dus naar een ander.

 15. @Ronald: 00:27 was tegen Krek.
  @Krek: moet ik de verzekering van mijn overleden vorige eigenaresse opzeggen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *