Het mag de hele maand nog


Ik kon het niet laten: dit is mijn zwager Jeroen, zittend op de oer-Hollandse carbid-bus. Voor een versterkend effect had ie al de hele week chili gegeten.
Gelijkertijd even wat voorbarige reclame maken voor Jeroen.
Hij woont in Terherne (jawel, het Kameleondorp waar zij voorheen een herberg hadden die nu door anderen wordt ge-exploiteerd) en is al meer dan 7 (!) jaren bezig een pannenkoekenhuis te beginnen aan de oevers van het Snekermeer. Vreselijk tegengewerkt, (door met alle waarschijnlijkheid de plaatselijke horeca, jaja) is hij eindelijk aan de bouw (printeropdracht cancelen) begonnen en
Tadaaaaaaaaaaaaaa, dit gaat ‘m worden de komende zomer!

10 reacties op “Het mag de hele maand nog

  1. een knalpot is inderdaad een onderdeel van de uitlaat van een auto. voor een carbid-bus heb ik dat woord nooit horen gebruiken, hoewel het voor deze oneigenlijke functie van een melkbus natuurlijk wel een adequate aanduiding is.

  2. Zal ik ook nog even Hollandse reclame maken voor Jeroen? Kan iedereen een uitstapje plannen naar Friesland. Of is dat ongepast?

  3. Ga je gang maar, Dineke, iemand die dergelijke risico’s neemt mijn zijn belangrijkste lichaamsdelen (Woody Allen: “They want to operate on my brain. My second most vital body part.”) kan wel een ruggensteuntje gebruiken.

  4. Als we ooit nog een keer in Friesland komen, gaan we daar pannenkoeken eten…