—INFO-PUNT— Week 02/03


Vraag over Frankrijk? Formuleer hem goed. Drop ‘m hier.

1: vakantiehuisjeruil (week 30/31/32)
2: welke schrijfstijl en toon in een officiële brief?

63 reacties op “—INFO-PUNT— Week 02/03

 1. Ja, als je slechts citeert, maar als je een artikel integraal overneemt – dus publiceert – moet je toestemming vragen.
  Ik heb – natuurlijk – een scanner, maar….

 2. Ziektekosten boven de 65.
  Ziekenfonds: Kan ik zonder een gezondsheidsverklaring me bij laten verzekeren voor die 30%(70% is Frans Ziekenfonds toch?)Ook de site van Wim bied geen soelaas. Ik ben een groot (COPD) verbruiker en wil in Fr. gaan wonen.Bij wie en hoe?
  Bedankt. Maaike

 3. @Maaike, ik denk dat je daarvoor toch zal moeten informeren bij een verzekeringsmij. bv AXA, Groupama, etc… Ik kan je wel vertellen dat wij voor ons dochtertje van 4 ongeveer 10% meer moeten betalen dan voor de rest van de familie omdat zij aan haar nieren is geopereerd als baby, is nu helemaal goed trouwens, maar werd wel gezien als een risicofactor en dus moeten we iets meer betalen.

 4. Hallo Marjan
  Dank je wel maar ik zou niet weten hoe ik dat vanuit hier (Amsterdam) zou moeten doen.
  Trouwens slapende honden moet je niet wakker maken.
  Maar hebben jullie wel een gezondheidsaverklaring in moeten vullen?
  Groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *