Qu’est-ce qu’on mange, chéri(e)?


Ik vind het soms een opgave, elke keer wat anders te verzinnen.
Soms geen zin, soms geen tijd, maar er moet toch worden gegeten.
Misschien helpt dit
(jammer genoeg werkt de link naar de Algerijnse keuken niet….)

12 reacties op “Qu’est-ce qu’on mange, chéri(e)?

  1. Ikke heb het deeg net aan het rijzen voor een grote plaatpizza met verse tomaatjes, veel paprika en veel mozzarella.

  2. Lekker linkje. Ik geef het door aan onze kok. Maar eh… waarom staat er eigenlijk cherie? Of mag ik daar ook cheri lezen?

  3. @Krek: aangepast! Maar de site heet: “Chérie, qu’est-ce qu’on mange”. Dus vandaar…

  4. Zit ik hier met m’n servet voorgeknoopt, is er niemand thuis. Bel de pizza-koerier wel.

  5. @Henk: wel eerlijk blijven: de pizza is nog maar net de oven in. Ruikt wel al lekker trouwens: veel olijfolie, veel knoflook en last but not least een paar flinke draaien uit de zeezoutmolen