151 reacties op “—TWISTPUNT—

 1. Dat is nu weer een tikje overdreven. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik me minder schuldig voel over dat extra laagje, wanneer Tim zoiets zegt.

 2. Ik vind ook dat je zo’n buik(je) moet koesteren.
  Dat zijn allemaal herinneringen aan kinderen en zo.
  Het is heerlijk zacht en het lubbert een beetje.
  So what?!
  Dat vind ik trouwens nog steeds een sterk argument om niet te scheiden: je huidige partner weet hoe je er uitzag toen je nog jong was!!

 3. Als je met “een tweede leg” begint, moet je altijd komen aanzeulen met foto’s van vroeger en zo.

 4. Meer van: Kijk ff hoe strak ik toen in het vel zat.
  Zo’n extra laag heet bij mij: Ruberiaanse rondingen – dat klinkt verleidelijker. Niks meer aan doen.
  Bovendien: met een buik kan je geweldig buikdansen!
  Ik heb trouwens ook een Griekse neus…..! (knipoog)

 5. Jaja, hoe kan het dan dat sommige vrouwen geen buikje hebben en ook kinderen. Nee dames, u denk, ik ben binnen. Man, huis geborgenheid, dan hoef ik niet meer op mijn uiterlijk te letten. Dus laat alles maar hangen. Ieder pondje gaat tenslotte nog steeds door het mondje. Vooral als ze ouder zijn dan 40 laten ze alles gaan. Terwijl met een paar uurtjes beweging per week je best je figuur kunt behouden.

 6. Kijk: Robert houdt van dunne vrouwen. Toevallig zijn die van hem ook allemaal dun. Kan genetisch bepaald zijn, of ze kunnen neuroot zijn en/of een snel motortje hebben waardoor ze sneller verbranden.
  De meeste vrouwen nemen na een bepaalde leeftijd in gewicht toe. Of ze kinderen hebben gehad of niet. En dat heeft niets met beweging te maken.
  EN IK BEN DUS NIET DIK!!!

 7. Nee hoor, dun of dik maakt me niet uit. Alleen jullie lopen te klagen over buiken en zo. Ik denk dat je dat zelf in de hand hebt dames. Bridget Jones zitten te kijken terwijl je een doos chocolade op eet helpt niet echt.

 8. Ik bedoel de buik. Naar beneden of in de spiegel kijkend komt altijd het voornemen in mij op dat het vanaf vandag anders moet. Niet dus, vandaar het schuldgevoel.

 9. Grrrrinnik.
  Las op teletekst dat die VMBO-docenten weer hebben lopen klootviolen met dé ‘bedrijvendag’, er kwam geen hond. Er werden 30.000 klantjes verwacht, er kwamen er krek 800.
  Ga je schamen Dineke!!

 10. Bovendien ben ik goed beschouwd geen vmbo-docent. Alleen noodgewongen…(ga het wel steeds leuker vinden, trouwens)

 11. OK..kom maar op M. ik lust je rauw!!
  Op je eigen log is het pappen en nathouden, F. laat zich niet ‘zien’ dus nu denk je je maar hier weer te moeten manifesteren.
  Kruip toch onder een koe, mens.

 12. Monique is onder de koe gekropen, Fred komt straks buurten in Plœuc sur Lie zonder streepjes (op 600 m van de supermarkt) en Paus heeft de biechtstoel met een dreun in het slot geworpen. Politiek asiel SVP elders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *