Wie durft nog met de caravan naar Frankrijk?

Het schijnt (ahum) dat de caravan niet erg geliefd is op de Europese wegen. Ik kan me daar ook wel iets bij voorstellen, want veel van die dingen rijden zo langzaam dat iedereen – ook grote vrachtwagens – er voorbij moet. Zo is dus elke caravan een soort rijdende wegversmalling. Nou gun ik natuurlijk iedereen zijn pleziertje, maar ik moest toch wel even lachen toen ik stuitte op een zo te zien relatief nieuw blog rond het thema ‘Two many caravans” (sic!).

Geschreven door iemand die zijn best doet om zijn boodschap ook in ‘het buitenlands’ te verspreiden. Dat de vertaalcomputer daarbij meer slachtoffers maakt dan 1.000 caravans in een heel seizoen, kunnen we de goede man niet kwalijk nemen. Het is een Fransoos met een Maserati. Een voorproefje:

Il y a trop de CARAVANES sur nos routes. Everywhere you drive with your normal car, you must go slow becos you are behind such a caravan. Or behind a camion next to a caravan. Or behind a caravan that is over taking a camion. THERE ARE TWO MANY CARAVANS!!! They are blogging the streets. It is insupportable!

This is why I make this site TWO MANY CARAVANS!

Plis give me you idees over this subject!
Also, I want translation in other language.
Espécialement in Hollandais, because there is
many caravans from the Pays Bas in our roads.

Reacties zijn gesloten.