10.000 m2 genieten!

[hersteld bericht]
Steekvliegen, meeldauwtomaten, grijpgrage bramenslierten, aangekoekte modder op maaiermessen, molshopen, verstopte graskoker, horzels, putlucht uit grascompost, jaap door snoeischaar, hogedrukspuitspetters, brandnetels, in het gras verstopte stronken, lekkende bezinetuit, strontvliegen op bramenschram, zweetplekken, jeukend haar, halfvergane courgettes, oorverdovend motorlawaai, distels, hondenpoep, agressieve haan en maar ÈÈn eitje uit vijf kippen. Mijn god, wat haat ik tuinieren.

Reacties
Als ik het zo lees heb je blijkbaar geen last van onkruid. Dat scheelt enorm kan ik je zeggen. Die guerrilla heb ik opgegeven, voor dit jaar althans.
Augustus 21, 2010 @ 19:02 ∑ Link to comment
-paul ï (www)

Onkruid? Dat zie ik niet eens. Het is allemaal groene rommel, wat mij betreft.
Augustus 21, 2010 @ 19:05 ∑ Link to comment
Krek ï (www)

Ah joh, zeur niet. Kijk naar mij, neem dahlia’s en zonnebloemen, je hebt er geen omkijken naar.
Of asfalteer de hele handel.

Wanneer is de familie er weer?
Augustus 21, 2010 @ 22:07 ∑ Link to comment
elz ï (www)

Een flinke week nog, Elz. Het is Hiromi’s tuin. Ik zou graag willen dat het groeit, maar het verkruimelt onder mijn handen. Volgens mij heb ik bruine vingers.
Augustus 22, 2010 @ 00:45 ∑ Link to comment
Krek ï (www)

Krek, ik heb nog wel een stuk tuin waar je mag oefenen 🙂
Augustus 26, 2010 @ 21:29 ∑ Link to comment
HarryB ï (www)

Write your idea
Uw reactie is welkom!

Reacties zijn gesloten.