Anglofoon informatief

Eigenlijk jammer… een echte Frankrijkbrede lokale informatiesite in het Nederlands bestaat volgens mij niet. Wel in het Engels. De nation-wide information site Anglo-Info werkt me regiocorrespondenten die in hun eigen buurt het nieuws bijhouden, evenementen en activiteiten vermelden en natuurlijk advertenties plaatsen. Veel van deze diensten zijn gratis. Alleen voor commerciële advertenties in speciale rubrieken moet betaald worden.

Wij komen regelmatig op Anglo Info Burgundy, bijgehouden door Christopher Slee. De kleine advertenties zijn handig, vooral ook omdat het toch dingen betreft die ons meer aanspreken, zoals automobielen met automaat en tweedehands computers met QWERTY toetsenbord. Maar ook als je een film in de originele versie wilt zien, helpt Anglo-Info je verder.

Trouwens, ook handig als je niet zo heel goed Frans spreekt en je liever een Engelstalige dienstverlener over de vloer krijgt. In hun uitgebreide business directory vind je vast iemand die je verstaanbaar verder kan helpen (ik weet, erg onaangepast, maar als de wc verstopt of de computer kapot is wil je gewoon niet wachten tot je Frans goed genoeg is).

Trouwens, ook een goeie plek om je huis, grasmaaier of shetland pony te koop te zetten. Enjoy!

Reacties zijn gesloten.