Bijeenkomst: Naar Frankrijk zonder makelaar

De ‘Club des Entrepreneurs’ organiseert van tijd tot tijd bijeenkomsten voor mensen die plannen hebben in Frankrijk: het kopen van een vakantiehuis, met pensioen gaan in een beter klimaat, misschien zelfs wel emigreren en een bedrijf beginnen.

Zo’n bijeenkomst, meestal op zondagmiddag, biedt de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, vragen te stellen, je plannen voor te leggen, noem maar op.De eerstvolgende Clubmiddag is gepland voor ZONDAG 30 januari 2011 van 16h00 tot 18h00. De middag wordt ingeleid door Wim van Teefelen van Ondernemen Frankrijk met een korte presentatie over het kopen of verkopen van Frans onroerend goed ZONDER makelaar. Weer eens een ander verhaal dan je hoort als je naar een lezing bij een van die Tweede Huizen-beurzen gaat, waar bijna alleen maar makelaars het woord doen.

Aanwezig zijn onder andere Ronald Claes, die alles kan vertellen over de financiering van Frans onroerend goed en Sylvain Lelarge, bekend Nederlands-Frans educateur en entertainer. Verder komen er diverse ervaringsdeskundigen die je alles kunnen vertellen over de praktijk van een verhuizing naar en vestiging in Frankrijk.Aanmelden met korting!
De Club des Entrepreneurs is alleen open voor geïnteresseerden die zich tevoren hebben gemeld en de kosten van €20 per persoon (toegang, drankjes, hapjes) hebben voldaan. Als je bij je aanmelding Hollandais en France vermeldt, krijg je €5 korting. 

Natuurlijk zorgt de organisatie voor een gepast drankje en hapje. Het adres is Oosteinde 171a te Delft. en je kunt je aanmelden via info@ondernemen-frankrijk.nl.

Reacties zijn gesloten.