Bijverdienen is kinderspel

Mailtje van ene Frederik Clausen. Die schrijft: “Samen met mijn gezin woon ik nu 2 jaar in de Var, in Nans les Pins. Om de vrije momenten van de dag te benutten ben ik een winkeltje via internet begonnen. Ik heb een speelgoedwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Playmobil en Lego. Mijn prijzen liggen 20 a 30% lager dan in de winkels.
Speciaal voor dit forum heb ik een actie: 5% korting bij een minimum orderbedrag van EUR 70,- (excl. verzendkosten). Op deze manier hoop ik Nederlanders te bereiken die zo gemakkelijk en veilig hun speelgoed voor hun kinderen en/of kleinkinderen kunnen aanschaffen.”

Kijk, dat zie ik graag. Hollanders in Frankrijk die gewoon lekker gaan ondernemen. Toch maar even bellen hoe de vork in de steel zit. Blijkt dat meneer Clausen en zijn vrouw beheerders zijn van een villapark in de Var. In de winter is het natuurlijk erg stil en je moet toch wat. Omdat Clausen zelf bij Lego gewerkt heeft, lag het idee van een online Legowinkel voor de hand. Vooral omdat Clausen het bij de bron kan halen en daardoor goedkoper kan werken dan de grote Franse online speelgoedwinkels.

La maison du jouet profileert zich door de prijs. Verzendkosten komen er wel bij, maar het blijkft goedkoper dan bij de concurrenten online. Bovendien hoef je nu niet naar de winkel te rijden. En het is ook ene leuke oplossing voor mensen die een cadeautje op willen laten sturen naar bijvoorbeeld hun kleininderen.

Het Lego-handeltje blijkt een gouden greep. Clausen is vorig jaar september begonnen en heeft tijdens de Kerst prima omzetten gedraaid. Nu maar hopen dat het in de zomer een beetje rustiger wordt, want die villa’s moeten natuurlijk ook beheerd!

Wie de korting wil scoren, moet even melding maken van de promotiecode:
jouet83 (geldig tot 21 februari 2009)

Reacties zijn gesloten.