Chez Roger et Francoise, 1 januari 2007

Nou, daar gaan we weer. 2007. Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Persoonlijk ben ik positief gestemd. Het is in ieder geval prima begonnen, met een ochtend uitslapen, lekker ontbijten (gewoon brood met camembert en jam plus koffie) en nu even de nieuwjaarswensen doorlezen. Maar zelfs als zo`n jaar minder positief zou beginnen, dan nog blijft het een blanco vel waar je van alles mee kunt gaan doen. Persoonlijk heb ik het niet zo op lotsbestemming. Ben meer van de `eigen schuld dikke bult`-overtuiging. Hoewel daarin wel degelijk ruimte is voor `domme pech` en `pure mazzel`, want je hebt nu eenmaal niet alles in de hand. Wat mij betreft ga ik dus dit jaar proberen de dingen te veranderen waar ik wel vat op heb.En meer dan mijn stinkende best kan ik daarbij niet doen. Dat is toch al heel wat, of niet soms?

Reacties zijn gesloten.