Chez Roger et Francoise Oktober 2011

Een nieuw record. Vorige maand welgeteld één blogje op HeF, en dat was niet eens van de ‘officiële redactie’. Schamen we ons? Neu. Het is ook wel een keertje mooi geweest. Zelf hang ik de laatste tijd regelmatig rond op Survive France Network, waar ook veel Frankrijkinfo over de tong gaat. En verder heb ik het gevoel dat ik alles wat ik kwijt wil over emigreren naar en wonen in Frankrijk wel ’s een keertje (of twee) gemeld heb.

Vroeger ging ik echt op zoek naar onderwerpen. Tegenwoordig als ik iets lolligs frans tegen kom, dan tweet ik het even. Ben ik het ook kwijt.

Enfin, niet dat ik het helemaal opgeef hoor, maar de frequentie van 1 blogje per dag gaan we niet meer halen, vrees ik.

Verder nog nieuws? Neu, we zitten nu elke weekend in Mâcon, genieten van de stad. En door de week gewoon à la campagne. Het huis staat nog steeds bij gites.nl te huur voor de vakantieweken. En ook hier.

Reacties zijn gesloten.