Chez Roger et Françoise – weekend 9 en 10 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Vandaag, zaterdag 9 oktober, is een heugelijke dag, waarop wij Ferry mogen feliciteren met zijn verjaardag! Van harte, Ferry, een leuke verjaardag toegewenst, met veel mooie cadeaus en aangename uren, jezelf koesterend in de liefde van je dierbaren. Niet te veel in het virtuele café rondhangen hoor… Geniet liever van je real world!

58 reacties op “Chez Roger et Françoise – weekend 9 en 10 oktober

 1. Gatver
  Ik heb dit verhaal gelezen in de Telegraaf (die ik sinds een week mét het A.D. naast mijn Volkskrant in de bus krijg, sinds ik ’s morgens vroeg tijdens het uitlaten van de hond de allochtone krantenjongen tegenkom en soms een praatje maak..”soms ik heb krant over en jij krijg..’)
  Ik weet wel dat die laadklep dwars door de auto sneed, maar dat het zo macaber was… 🙁

 2. Yep.. en nu moet ik mijn dochter even naar haar vriendje brengen 30 km. verderop, dus laat ik mijn hoofd er maar goed bijhouden… Roger… ontkurk de fles maar vast, dan kan ik straks meteen m’n zenuwen wegdrinken…..
  tot straks. 😕

 3. Wat dachten jullie dan van deze uit het Algemeen dagblad van 31-8:
  Man rijdt rond met onthoofd lijk
  ATLANTA – Een dronken Amerikaan heeft zondag circa 20 kilometer gereden met een onthoofde medepassagier hangend uit het autoraam. Volgens de krant Atlanta Journal-Constitution werd de man onthoofd toen hij uit het raam hing en tegen een steunkabel van een telegraafmast knalde.
  Klaarblijkelijk heeft de chauffeur door zijn dronkenschap niets gemerkt van de onthoofding van zijn vriend, die mogelijk uit het raam hing omdat hij moest overgeven. De bestuurder werd zondag door de politie van zijn bed gelicht in bebloede kleren. Het ontzielde lichaam lag nog in zijn auto. Het hoofd is langs de weg teruggevonden.

 4. Hoe dronken kun je worden? Heeft zijn buddy kennelijk gewoon laten ‘slapen’ op de passagierstoel. Trouwens, om door te gaan op het scheiden van hoofd- en bijzaken… Dineke wijst ons er heel attent op dat wij niet meer ‘op kop’ staan en dat het dus tijd is om weer eens te stemmen!

 5. @krek: Tja, ik heb zelf heel lang geleden een tafeltenniswedstrijd stomdronken gewonnen. Mijn tegenstander was niet op komen dagen, die zat op t feestje waar ik door mijn teamgenoten vandaan gesleept was.

 6. Ik heb gestemd……
  Wat een macabere verhalen!
  Roger, weet je waar ik nu trek in heb, in een wodka jus, lekker koud en geef Dineke er ook 1 dat is goed voor haar griepje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *