Chez Roger & Françoise 20 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Hoela, hallo, weer een nieuwe dag, die dit keer al ‘s nachts begint. De kogel is door de kerk: Françoise is definitief ingetrokken bij Didier, van de bloemenwinkel hiernaast. Roger doet verongelijkt, maar lacht in zijn vuistje. Hij is zich sterk bewust van zijn groeiende machtspositie. Straks, als Françoise weer met hangende pootjes bij hem komt aankloppen, zal hij haar voor het oog van de gehele gemeente doen smeken om haar terug te nemen. Het dorpje Tiré-la-Chasse houdt de adem in…
Oh ja, en Krek. zet zonder blikken of blozen zelfs zijn meest intieme vakantiefoto’s online.

150 reacties op “Chez Roger & Françoise 20 juli

 1. whoeps … sorry, ik dacht dat Marjan me typ instructies gaf .. wat ze zei .. moets niet getypt worden …

 2. rose (2x) meer dan jet lag…
  trouwens … btwe .. tussen 2 haakjes .. loop ik een bottle shop binnen voor een BYO etentje in Brisbane … hebben ze godver de godver geen Franse rose … maar een Kiwi King Rose die helemaal niet slecht was ..

 3. klaar met plassen ? (,oest ik van Marjan vragen)
  ik heb familie hier op de “camping” en ut loopt niet zo lekker … heb een vluvht plaats nodig .. en weer 33 uur in het v’tuig naar Oz is me teveeel … camping in het zuiden van F’krijk kan ik nog wel aan !

 4. Geen prik in het bos. Je kunt natuurlijk een aggregaat meenemen…Gaatgroote weet ik nu niet uit m’n hoofd. Zal kijken morgen; twee of drie nachtjes zoiets.

 5. zeg maar ff welstrusten [Marjan]
  goed schat, maar volgens mij schrijf je weltrusten [ik]
  oh ja [zei weer]
  oh ze is zelf ook al naar bed [ik nog steeds]
  zit ik met mezulf te chatten [ alweer ik]
  TRUSTE !

 6. Als je wat terug leest dan weet je ook dat er een verschil is tussen Remke en ‘Les Therondels in het hoogseizoen’. Maar je bent nogal rustig buiten de pc heb ik gehoord dus dat sluit leuk aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *