Chez Roger & Françoise, dimanche le 12 juin


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Voor mijn doen is het nu laat. Heerlijk: niet op te moeten staan op het commando van de wekker, maar omdat je uitgerust bent!
Het zonnetje schijnt, temperatuur is nog niet je dat, maar dat schijnt verderop in de week beter te worden. Het wordt in ieder geval een heel spannend weekje….

194 reacties op “Chez Roger & Françoise, dimanche le 12 juin

 1. @Henk: kan ik me goed voorstellen. Mijn vrouw vind het ook niet leuk als ik elke avond (en een deel van de nacht) hier met een stelletje (on)bekenden zit te beppen.
  Dat van die wijder open deur snap ik niet helemaal.

 2. Of bedoel je mijn ‘milde’ opstelling tegenover inconnu(e)s? Nooit iets tegen meelezers gehad. Werd juist moe van dat eeuwige gerefereer aan WIE. Heb het er niet voor niks een tijdje afgesloopt. Of bedoel je mijn onthouding van reactie op je USA-elogie? Had gewoon geen zin om te happen.

 3. Heb altijd het idee dat jullie partners om 22.00 uur al op 1 oor liggen. De mijne blijft wachten tot ik hier uit ga. Alsof ik over een eng donker bospad naar huis moet fietsen…

 4. Nee, wijder open snap ik wel. Dat is dus minder op een kier en al helemaal niet dicht. Maar ik vermoed toch dat je het niet over de deur van het douchehok vna Remkus had, maar over een symbolische deur. die van mijn tolerantie. Maar ten opzichte van wat of wie? Hemel, moet het zo moeilijk?

 5. @Remke: Wel lief, toch? Of wil hij controleren in wat voor staat je ‘thuis’ komt? Overigens klopt het wel dat Hiromi vroeg gaat slapen. Zij is meer een ochtendmens. Zij doet ’s morgens de kinderen, ik ’s nachts de hond. En beiden doen we ons best te zorgen voor tenminste nog enig overlap.

 6. @Krek.: Ja hoor, lief. Soms ook wat hijgerig in m’n nek. Hij vind het raar dat ik hier lief leed (nou ja) deel met mensen die ik nog nooit gezien heb en mischien nooit zal zien. Wantrouwen.

 7. @Krek.: Erger me verschrikkelijk aan het wegpoetsen van url’s van de zgn ‘spamhoeren’, zitten regelmatig leuke/gekke/bijzondere logs achter. En meelezen is erg leuk, vooral hier – ben ervaringsdeskundige.

 8. Eigenlijk zou het wijzer zijn als ik ga slapen. Morgen bij onze schapen-hospita een vanghok maken op de tennisbaan zodat we kunnen scheren donderdag.

 9. Kan het me voorstellen, Henk, maar probeer te begrijpen dat dit log voor mij zoiets als een woonkamer is. Ik ontvang hier mensen en probeer met hen een band op te bouwen. Door ze af en toe wat leuks te bieden, door ruimte te scheppen voor discussie. En dan komt er op gezette tijden iemand zonder kloppen binnen die roept: “Ik ben het helemaal met je eens! Leuke site! Kom eens kijken op de mijne!” Om vervolgens weer voor minstens een week te verdwijnen. Dat stoort mij. Het is inderdaad ongewenste reclame. Ik doe het zelf ook niet en áls ik al eens incidenteel bij een collegalogger reageer, dan doe ik dat zonder het hollandais-url. Want óf je wilt wat melden, óf je wilt reclame maken. Als je wat wilt melden ben je van harte welkom, als je alleen komt folderen niet.

 10. Overigens zijn de ‘Kom op mijn log kijken’-spammers misschien nog minder erg dan de slijmerds. bij de eerste groep weet je waar je aan toe bent. De anderen zijn huichelaars. Die komen eens per week ergens commentaar geven, lezen zich eerst even in zodat het niet zo op valt. En als je dan op hun site kijkt, dan zie je aan álle commentaar dat het bezoek gegenereerd is door url-spammen. “Bedankt voor je reactie op mijn site” en “Leuk dat je even op mijn site was” en “Nou ik vind jouw site ook heel leuk hoor!” Bandbreedtevreters, bloedzuigers, nettumoren.

 11. @Krek.: Ben het met je eens want word ook dol van de spam, heb tóch niet die stickers op m’n brievenbus: je weet maar nooit.
  Zo ben ik ook – ooit – hier verzeild geraakt en aardige mensen tegengekomen, met gevoel voor humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *