Chez Roger & Françoise, dimanche le 6 février


Klik logo voor smoelenboek.


Ik hoopte dat die (rooie?) puntmuts de afwas ff zou doen, kijk nou wat ik aantref vanmorgen!
En stinken!
Loopt dat kalf van Remke hier soms ook ergens?

227 reacties op “Chez Roger & Françoise, dimanche le 6 février

 1. Nou dat valt nog mee, Dineke….eerst laten afwassen en dan pas laten stappen….tegenwoordig gaat de jeugd toch pas op stap als normale mensen naae bed gaan…..

 2. Zo,eerst maar eens koffie! Ik heb al brood gehaald bij die nieuwe bakker, ik hoop dat hij beter is dan de vorige. Die verkocht gebakken lucht.

 3. Goedenmorgen, helaas is de bakker hier gesloten. Dat wordt dus brood van gisteren. Ik zie dat mijn site een bezoekere uit Australie heeft gehad. Zou die punt daar echt zitten? Wat is internet toch mooi.

 4. Smorgens samen, is er nog koffie over?
  Het brood van die nieuwe bakker was een gat met een korst er omheen. Toch Monique maar eens vriendelijk aankijken dat ze weer zelf gaat bakken.

 5. Goedemorgen,
  Sorry voor de afwas, maar ik heb gisteren al de afwas voor zo’n 100 man staan doen. Zo’n condoleance brengt, hoe bizar dan ook, nog een hoop gezelligheid.
  Vanavond een avondwake en morgen de begrafenis.
  Nu gaan we de polder in voor een stevige wandeling want het is schitterend weer hier.

 6. Frank en Coco: dit is niet mijn afwas, maar de restanten van het gelag gister bij R F!
  Ronaldus, je bent allang vergeven. Ik was er in een urrtje mee klaar.

 7. @Frank: Zo was ik laatst bij een doop. Hield de dominee een heel verhaal dat alleen dieven ’s nachts op straat liepen. Toen had ik wel zoiets van:”En bedankt…” (was net 5 uur eerder mijn bedje in gerold na het werken)

 8. Ik heb net, voor het eerst dit jaar, in de zon gezeten buiten!
  Weliswaar met een dikke jas aan, maar het voelde goed. Tot ie weg ging, toen was het ineens bitter koud.
  Het werken lukt nog steeds, ik ontwikkel een bronchitis, snotter in een uur een pakje zakdoeken vol etc.

 9. Ook een regenachtige zondag kan zijn charme hebben…haardje aan glaasje wijn, koeien rustig op stal…geeft toch ook een stukje romantiek of niet, Willem….

 10. zo daar ben ik weer, ik weet niks leuks…wel leuk is dat Bob er is sinds gisteren. Een zwarte labrador die op dit moment nog net zo groot is als het hoofd van Sam (een lion d’occitanie).

 11. wat is piol de carotte? wortelhuid?
  met moeder gaat het goed. Er is een kwaadaardig gezwel uit haar dikke darm weggehaald en er zijn verder geen uitzaaiengen, ze hoeft geen nabehandeling of andere medicijnen.

 12. Ja ga maar schelden. Wij scholden rooien vroeger uit met ‘rooie vuurtoren’ of ‘spring eens op groen’ of ‘had je vader roest in de pijp’.
  Ben vergeten waarvoor we mensen met brillen of hazelippen uitmaakten.

 13. en ja..die lammetjes gaan helaas ook de pan in. ooit, in den beginne van therondels, hielden we alles maar dan heb je na 5 jaar ineens 48 van die dingen lopen.

 14. ja je weet ’t niet hè, na het lezen van sloeber zou ik me dat wel voor kunnen stellen. ben trouwens ook wel benieuwd hoe dat smaakt, truffelwijn. heb ooit paddenstoelenthee gedronken, dat was echt de leukste avond van m’n leven!

 15. hallo RobertS. lastige typ-naam…doe je het ook voor ro? en coco, ja dé paddo’s, maar begein daar liever mar niet aan hoor. je hebt geheel geen controle meer op alles wat je doet (al denk je van wel)

 16. oh nu moet ik weer plassen en eten. nou tot later allemaal! en smakelijk voor wie nog gaat eten. waren ze lekker marjan…? gggrrrrr! (jaloers ik)

 17. Pff. ben er weer even, net de telefooncirkel in werking gesteld; dat die arme bruggertjes het 1e uur niet voor niks naar school komen.
  Ik voel me met het uur zieker worden…
  Belt mijn moeder net: haar heupoperatie morgen gaat niet door: de chriruger beld zelf af met de mededeling dat ze te ziek was om te opereren. Het gaat echt rond!

 18. @Dineke
  Wat naar voor je moeder dat de operatie niet door gaat, je zit er toch tegenaan te hikken en dan gaat het op het laatste moment niet door, begin je weer van voor af aan.

 19. Trouwens gisterenavond hoorde ik iemand zeggen :
  als je niet afgezeken wil worden moet je niet naar een pishok gaan. Wel grof maar…

 20. @Coco: Nu sta ik met m’n mond vol tanden. Ik weet dat ‘Persil’ ‘Peterselie’ is en dacht (althans dat is me dan misschien wijsgemaakt) dat ‘Persílée’ betekent dat het kaasje schimmels bevat???? Help!!!

 21. Wat zal ik zeggen Coco, m’n moeder maakt het niet goed, het telefoontje van m’n schoonmoeder heeft me veel goed gedaan.

 22. @Coco,
  Het is te veel, maar ik moet hier doorheen, soms heb je van die periodes in het leven. Alleen komt het nu te kort op elkaar. Ik probeer me een beetje te ontspannen.

 23. Het staat ons allemaal te wachten. Ik heb beide ouders nog, zie ze niet vaak genoeg naar m’n zin. Zeker ze nu ouder worden.

 24. Jongelui…jelui doet maar lekker je best. maar ondergetekende zoekt haar bedje op.
  Wanneer ik morgen voldoende ben uitgerust, wil ik het café wel openen, maar eerlijk gezegd hoop (=reken) ik op Ferry, Marjan of Alien…
  Truste

 25. Avond allemaal,doe mij maar een biertje er is geen nalezen aan dus daar begin ik maar niet aan. 211 is nog steeds geen 304

 26. goedenavond’
  Roger….. doe maar meteen een dubbele whisky.
  En doe de rest ook een flinke slok want Henk is terug van vakantie zie ik.

 27. Ik heb alles weer opnieuw op moeten starten ik werd er gewoon afgegooid,nu werkt het weer, zij het niet op normale snelheid.

 28. Ik zie dat er niet echt een onderwerp is, dus gewoon wat café geneuzel vanavond. Hangen aan de bar en af en toe iets onzinnigs roepen. Lijkt wel carnaval…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *