Chez Roger & Françoise, dinsdag 3 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Oeioeioei, vergeten onze Marché aux Puces aan te melden bij de Sous-Prefecture! Dat moet eigenlijk drie maanden van te voren. En het is al over 6 weken… Gelukkig is de verantwoordelijke dame geboortig in ons eigen La Chapelle-Thècle. Wellicht dat ze over haar hart wil strijken als die klunzige Hollander haar komt vertellen wat een luizige Président de l’Association des Parents d’Élèves des Écoles de La Chapelle-Thècle et de Ménetreuil hij wel niet is. Duim maar voor me.

18 reacties op “Chez Roger & Françoise, dinsdag 3 mei

 1. Goede morgen allemaal al nerveus ? Ik wel ! Morgen ochtend vetrekken weij naar de champagne om dan iig vrijdag op een redelijke tijd ons te melden.

 2. Goeiemorgen!!!
  Wij vertrekken ook morgen. Hebben we nog een hele dag om wat bij te lezen voor school

 3. vraag: is het je vais été of is het j’avais été, met assistente een verschil…wie weet het …

 4. été wordt met ‘hebben’ vervoegd, dus j’avais été of j’ai été, was geweest of ben geweest.

 5. Goedemorgen, wij vertrekken donderdagochtend, Jorgen zit nog in Parijs en komt woensdagavond pas thuis….

 6. @Krek, ik zou zeggen…gooi al je charmes in de strijd, dan moet het goed komen met die vergunning….

 7. @krek: Tip uit mijn rode jaren: stuur een leuke meid in een verpleegsterspakje. Werkte een stuk sneller dan een met buttons behangen knul met lange haren in spijkerbroek.

 8. Ik weet niet of Mme Clerc van de Sous-Préfecture erg onder de indruk zal zijn van een jonge blom in een verpleegsterspakje.
  Overigens wist ik niet dat ‘rood’ zijn aan een bepaalde leeftijd gebonden was?

 9. @allen: Ik had trouwens het idee om als laatste logje vóór vertrek een soort overzicht te maken met de tien beste/leukste spannendste logjes ooit. Dus 10 links naar roemruchte onderwerpen uit het verleden. Zodat bezoekers ondanks het feit dat er vier dagen lang niks nieuws gebeurt tóch wat te lezen hebben. Een duikje in het archief blijkt voor velen echt een relevatie.
  Iemand tips voor de top10?
  Graag met link!

 10. Wel……onze recordpoging natuurlijk
  Die over de BBM vond ik ook wel wat hebben
  Alles van de Heppiefjoe…..
  Opnieuw Sloeber onder de aandacht brengen….
  Alle Twistpunten…
  Sjeess!!! Kunnen die mensen niet gewoon zelf in het archief gaan zoeken?

 11. Ik zie dus nu ook dat ik al heel lang geen degelijk tegeltje meer heb aangemaakt. Ein Schande!!

 12. @J: heb ik altijd als ik teveel tegelijk moet doen. Word ik wat chaotisch van (nog erger dan anders, bedoel ik)

 13. Ik zou maar lekker naar Frankrijk gaan, dan kunne we elkaar in een relaxte sfeer zien, want dit hier wordt inderdaad niets…..