Chez Roger & Françoise donderdag 16/12


Klik logo voor smoelenboek.


Dankjewel, Ronaldus, lekker fris vandaag!!
Zo eerst maar even thee zetten, mijn maag is nog steeds van streek

140 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 16/12

  1. Mag ik dat morgen plaatsen, heren? Ik trek het even niet meer!! Denk overigens dat het verstandig is dat we hier een linkje van maken net als het smoelenboek. Het wordt een beetje groot….

  2. Ronaldus. deze maand is wat wijn de betreft de belangrijkste maand, vandaar dat ik niet elke dag bij chez Roger langs komen. Overigens is vivelevin een iets uit de hand gelopen hobby. Het grootse deel van de tijd zit ik ICT.

  3. Mensen, wat doen jullie daar toch allemaal nog? Als het aanYoshe van Nu.nl ligt, verzwelgt de zee Frankrijk binnenkort. vanwege die vervelende Fransen… heb er op mijn eigen site ook maar een blogje over gemaakt. Vreemdelingenhaat gaat wel ver als je vreemdelingen zelfs hun eigen land misgunt.

  4. Met je hobby je huis bekostigen, dat is nog leuker dan van je hobby je werk maken. Mijn hobby is slaan op een paar trommels, daar zou toch ook geld mee te verdienen moeten zijn.

  5. Een pot verf om de voordeur van m’n Franse huisje te schilderen. Volgens mij ben je aardig op weg een echte stamgast te worden. Vooral als je het over een kleine bijdrage hebt 🙂 (wijn…) en praat over ons feestje.
    Alleen nog even voor de raad van toezicht verschijnen, een foto inleveren en regelmatig meekletsen en voila… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *