Chez Roger & Françoise donderdag 16/12


Klik logo voor smoelenboek.


Dankjewel, Ronaldus, lekker fris vandaag!!
Zo eerst maar even thee zetten, mijn maag is nog steeds van streek

140 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 16/12

 1. Morgen! Ik ben vandaag lekker kerstcadeautjes kopen met mijn eega. Geen tekstklusjes meer die echt af móeten (geloof ik). Leuke terrasjes. Ik zal ’s kijken of ik ook er ook ergens nog eentje heb.
  Prettige dag allemaal. En Ronaldus: sterkte.

 2. Ik heb nog thee, Coco. Ook een glas. ’t Is rooibos. Ben ik een beetje aan verslaafd.
  Hoop dat het goed gaat met de vader van Ronaldus. Sterkte, Ronaldus.

 3. was een inside-joke bedoeld voor mij (net zoals jouw terras gister bij mij in de bus lag – hij is wel wat donker, hè, de fotot)

 4. kijk maar naar dineke’s emailadres……net zoiets als Frank@sealtkiezen.nl…..zou best een leuke email kunnen zijn…zo , mijn weekend is weer begonnen, nog een weekje en dan weer lekker vrij….
  Roger, eigenlijk te vroeg voor een wijntje, maar de fransen drinken toch ook tussen de middag wijn?…geef me er maar eentje…een cabernet sauvignon, want die druif is het beste voor je hart….

 5. Ja, Dineke, leuke mogelijkheid…..er staat alleen niets bij wat ik leuk vind…of je moet het zelf kunnen toevoegen…en…het kost weer geld…en ik heb al zoveel email-adressen….zo, een rondje voor iedereen omdat het ouderlijk huis verkocht en afgesloten is….dus minder naar den haag….morgen de officiele overdracht van ons huis in frankrijk ….en dan is alles rond en is er weer rust in de tent….

 6. @Dineke je terrassen slaan aan, binne kort de kerst-keuken?
  En champagne njee bah. Was bij de buren om een deur te plaatsen, werken er een pool en een serv ? (hoe schrijf je dat) waren om drie uur al zwaar aan de wodka. Als je dat ziet wil je gelijk lid worden van de blauwe knoop.

 7. oke, allemaal nog een rondje…ben vanavond maar te voet gekomen….voor de echte liefhebber heeft de familie nog een schitterende boerderij te koop in Zuid-Limburg….op een heuvel in het Geuldal, met schitterende vergezichten net als in de Morvan…serieuze geinteresserden kunnen mij prive mailen voor foto’s en informatie….
  Goh ik lijk wel een makelaar met al die huizen…..

 8. @Frankb: onze Slavische medemens (wat haat ik dit woord) houdt wel van een slok. Wij hebben een aantal jaren geleden – toen we nog in ons grote huis woonden- 9 weken lang 3 Oekraïnse muzikantes gehuisvest. Die konden feesten! Ze dronken iedereen onder tafel. Had vast te maken met die grote potten reuzel die ze uit de Oekraïne hadden meegenomen en de fikse porties aardappelen die ze verstouwden bij het ontbijt

 9. Moet je een een feestje meemaken van Noren. Dat vergeet je nooit meer. Zodra die binnenkomen drinken ze de jenever als limonade. Kotspartijen op de trap etc. Zal wel komen omdat het daar zo duur is. Wat is het trouwens stil op bla-bla-bla van FF

 10. Mijn jongens en meiden werkten kei- en keihard. Vele optredens, ook op straat, soms heel vernederend. Van het geld dat ze verdienden, kochten ze destijds Lada’s die ze voor veel geld konden doorverkopen. Van hun salarissen aan het conservatorium konden ze niet rondkomen.
  Klik vooral de sa,ple tracks aan. Ze zijn steengoed!!!!!

 11. @ dank dinneke ik bijf nog een tijdje domt ,is wel makkelijk zo.Al die technische dingen met computers daar heb je een doortastende vrouw voor nodig.

 12. Wij hadden een kamer over voor de drie meiden (zoek de Oekraïnse naam van hun groepje nog wel even op) Ze speelden de Bandura. Een van hen was getrouwd met Alexander (Sascha) Dobrovolskiy, de accordeonist van Uzory. De laaste hebben we 2 jaar geleden nog zien optreden. We zijn nu wat kleiner behuisd en kunnen ze dus geen onderdak meer bieden. We hadden een leuke tijd.

 13. Deze 3 dames heb ik in huis gehad. 9 Weken lang. En gezellig dat het was!! Mijn Emma heeft het nog over de varenniki die we hebben gegeten (ook al noemde ze dat destijds ‘kwalletjes’)

 14. Niet in 1x, dat heeft wel een voorgeschiedenis, beetje lang om nu te vertellen.
  MAAR: heb net 2 kaartjes geregeld voor het optreden van Uzory a.s. zaterdag in Rijswijk, terwijl het was uitverkocht!!! Yééééé!!!!

 15. @Dineke: ik las over de terassen en heb je een foto van ons terras gemaild….
  Roger…nog maar een keertje een rondje voor alle aanwezigen, want ik blijf tot morgen avvond feesten….

 16. Anneke Dote: Ik werk met mijn echtgenoot op dezelfde school. maar ik werk onder mijn meisjesnaam (want mooier). Moeten de leraren met het sportfestijn zich ook aan een activiteit verbinden dus ik ga met de strandwandeling mee; kan ik mijn hond meenemen. Toch? Zegt zo’n kind: hoe heet uw hond, juf? Dus ik zeg: Bo! Antwoord: héééé, da’s ook toevallig!! De hond van meneer X heet ook Bo!!! De hele klas: DUH!!! Het betreffende kind, timide: nou! Het is toch toevallig? Waarop de klas haar duidelijk maakt dat het om dezelfde hond gaat.

 17. @Frank: de eigenaar had er geen moeite mee dat ik het huis al in gebruik had, maar de officiele overdracht bij de franse notaris aan de SCI Le Bon Ton is morgen…vandaar…ik voel me al maanden eigenaar terwijl ik het officieel nog niet was…snap je…

 18. @Dinke: Heel verstandig van je zoon…ik zou als ik nu nog moest beginnen wel een keertje nadenken of ik het zou doen….regels, kosten, ziekenfondsen en verzekeringen, overheid…het is er wat die kant betreft niet leuker op geworden….

 19. Was ook een beetje onzin: hij had dan als profiel N en G moeten kiezen, hij heeft E en M.
  Emma heeft wel N en G en gaat HBO-V doen. Waar weet ze nog niet precies.
  Weet iemand nog woonruimte in Utrecht?

 20. goedenavond, roger.. een dubbele.
  Mijn vader is zo’n man die niet klein te krijgen is, de hele familie super bezorgd en hij zit alweer monter rechtop in z’n bed. Het is is dus redelijk wel afgelopen dit avontuur pfffff…

 21. We zijn een nieuwsgierig volkje…
  Kijk maar eens op mijn website bij de Nedstat-teller, dan zie je dat op een dag waarbij ik geen linkjes heb gemaakt (15 dec) het aantal hits laag is….gebruik ik wel wat links dan vliegt de score naar omhoog….leuk om zo te experimenteren..

 22. @ Frank van harte de volgende keer als je op het terras zit is toch ander als al het mauvaise herbe echt van jezelf is 😉

 23. Ach ja, wanneer ik wat meer tijd hen, zoals vandaag, dan surf ik ook meer en dan ga je automatisch wat meer links plaatsen. Eerlijk gezegd verveel ik me geen seconde, wanneer ik zo bezig ben en ben best wel jaloers op de mensen die hun boterham verdienen met het schrijven van teksten (krek.) en hun -misschien ogenschijnlijke -vrijheid

 24. Hej… laat de whisky maar Roger, ik zie bubbels van Frank,
  kan ik mooi alle stress ff wegdrinken.
  @RobertS, met een beetje geluk zit papaa eerste kerstdag bij mij aan de kerstdis.

 25. @Dineke: tijdens het surfen kom je vreemde site tegen…ik heb die site niet eens verder gelezen dan de eerste regels…was ook nog even op bezoek bij FF…was er erg stil…heb de volgende boodschap achtergelaten….we zullen vast meer gasten bij Roger krijgen…record?
  Jo, Leuk om hier toch nog iemand te horen ….kom hier regelmatig kijken, maar het is hier maar stil….ik denk dat ik maar even naar hiernaast ga bij Roger en Francoise op http://www.hollandais.web-log.nl/ daar zitten wat meer mensen aan de bar en zijn er verschillende onderwerpen….ik kom nog wel eens langs wippen…
  trouwens mijn nieuwe website http://www.lebonton.info is klaar…ga maar eens kijken, misschien een leuk idee voor een fijne vakantie in een heerlijk zwembad….

 26. Ik probeer er tot de 100 bij te blijven, maar raak eerlijk gezegd wel vermoeid…Gelukkig houdt de mzuiek van Uzory me nog op de been.

 27. Mag ik dat morgen plaatsen, heren? Ik trek het even niet meer!! Denk overigens dat het verstandig is dat we hier een linkje van maken net als het smoelenboek. Het wordt een beetje groot….

 28. Ronaldus. deze maand is wat wijn de betreft de belangrijkste maand, vandaar dat ik niet elke dag bij chez Roger langs komen. Overigens is vivelevin een iets uit de hand gelopen hobby. Het grootse deel van de tijd zit ik ICT.

 29. Mensen, wat doen jullie daar toch allemaal nog? Als het aanYoshe van Nu.nl ligt, verzwelgt de zee Frankrijk binnenkort. vanwege die vervelende Fransen… heb er op mijn eigen site ook maar een blogje over gemaakt. Vreemdelingenhaat gaat wel ver als je vreemdelingen zelfs hun eigen land misgunt.

 30. Met je hobby je huis bekostigen, dat is nog leuker dan van je hobby je werk maken. Mijn hobby is slaan op een paar trommels, daar zou toch ook geld mee te verdienen moeten zijn.

 31. Een pot verf om de voordeur van m’n Franse huisje te schilderen. Volgens mij ben je aardig op weg een echte stamgast te worden. Vooral als je het over een kleine bijdrage hebt 🙂 (wijn…) en praat over ons feestje.
  Alleen nog even voor de raad van toezicht verschijnen, een foto inleveren en regelmatig meekletsen en voila… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *