27 reacties op “Chez Roger & Francoise donderdag 22/07

 1. Oewaaah. Ben kapot! Gezellig zitten klessen met de gasten gisterenavond, met uitloop naar vanochtend. Nee, mij maar geen rouge vandaag Roger, ben nog bezig met die van vanacht. Doe maar liever koffie.

 2. Gisteravond nog een lekkere Duvel op. Vanaf maandag wordt het weer rouge op het terras van mijn eigen vakantiehuis in Bretagne. Ik kan niet wachten….
  Mariella 😉

 3. waar wàs je dan?? heb van ellende tegen mezelf aan zitten kouten, ben in slaap gevallen ( tjeemig de peemig, wat ben ik saai) 😉

 4. Jerry, sorry voor deze opmerkingen.ik had je site nog niet helemaal gelezen.Dapper van jullie dat jullie deze verbouwing zo doen.Wij zijn echter niet van die superhandige mensen(op enkele klussen na, zoals verven e.d.) en hebben onze renovation laten doen door een plaatselijke aannemer.
  Die heeft er 4 1/2 maand over gedaan. En wij zijn dik tevreden over het resultaat. Sinds juni 2002 is het klaar en gaan wij er zo’n 4x per jaar naar toe. De rest van het jaar verhuren wij beide huizen aan nederlanders.

 5. Wij zijn ook niet echt superhandig, maar vinden het wel leuk alles zelf te doen. wat ik niet weet vraag ik gewoon hier en daar. Als het maar over 15 jaar klaar is om te overwinteren. Verhuren? zit er voorlopig niet in
  😉

 6. ons huis was eerst bedoeld als vakantiehuisje voor onszelf. Dat project werd eigenlijk alleen maar groter en dus ook duurder.Dus zijn we nu genoodzaakt om het ook te verhuren.Maar op zich vind ik dat niet erg, want het verhuren ervan is erg leuk.
  🙂

 7. Ik ben bang dat wij het ook een aantal maanden per jaar zullen moeten verhuren. Wordt je huis niet uitgewoond dan? Het liefst heb ik geen mensen met kinderen, Hollanders, Engelsen, Oude van dagen, Mensen met honden, Alcoholisten, Japanners, Tieners, en Vrijgezelle mannen. Ik ben bang dat er weining meer overblijft 😀 😉

 8. wat maakt het zo duur dan? 5 euro p/mnd aan water, 25 euro electra, verzekering 10 euro en nog een beetje belasting
  8)

 9. Telefoon/internet (nodig om te werken) hypotheek, nieuwe keuken, verwarming, meubels (huis is leeg) Je hebt veel dubbel nodig. Bijv. ladders. Een goede is duur en we hebben er in Holland een nodig, maar ook in Frankrijk. Om in Frankrijk meubels en zo te kunnen vervoeren staat er daar dus nu een trailer in de schuur. Kortom al die beetjes bij elkaar maken dat een klein beetje inkomsten niet te versmaden zijn. Als is het maar tegen kostprijs.
  Robert 😕

 10. Hé, Robert! Ik ben Hollander met een Japanse getrouwd, heb kinderen, ouden van dagen als ouders, hele goede Engelse vrijgezelle vrienden met tienerkinderen en ben zelf alcoholist. Bovendien kan ik als WEBMASTER reacties van bezoekers simpelweg deleten. Dus pas op je woorden!
  En mensen met honden? Doodschieten.

 11. Robert mee eens, maar mensen die je niet kent in JOUW huisje en tussen JOUW spulletjes,ik vind dat geen lekker gevoel. dus voorlopig niet.
  Krek, kattenmensch ?
  wij wel 😀

 12. Bonzoverwerkers, strontmachines. pruiken op pootjes en andere Untertieren komen er bij ons niet in!

 13. Ok, Japanners en oude mensen mogen wel. Maar voor tieners ken ik geen pardon. Heb er hier zelf 2 rondlopen. En Engelsen ook niet. Ik ben getrouwd met een Ierse en die wil geen Engelsen in haar huis. Maar even serieus, hoe weet je nu van tevoren aan wie je je huisje verhuurd? Ik zou het liever niet doen, maar enige inkomsten zijn zeer welkom.
  Robert S

 14. met meubels wacht ik tot ik ze krijg en verder ben ik constant op zoek naar de allergoedkoopste spullen en ik heb geen haast. voorlopig is het zo goedkoper dan met je tent op een camping die al gauw zo’n 50 euro per dag kost!! 8)

 15. lopen twee blondjes, ieder aan een kant van de straat. zegt die ene “hoe kom ik aan de overkant?” zegt die ander “daar ben je toch!”

 16. Robert een ladder is niet zo duur 70 euro voor eentje van 6 meter (bij de Brico Depot) 😀

 17. Zo daar ben ik weer. Zijn jullie nog aanspreekbaar of zit de wijn nu echt in de man?
  De opbrengsten van de verhuur zijn nodig omdat de renovatie zo duur was geworden. Maar ja, nu hebben dan ook wat….In plaats van over 10-15 jaar. Dus op mijn 44-ste geniet ik ook lekker van mijn huis in Frankrijk. Toch??

 18. Krek, kan je HeF korting regelen bij de Brico Depot?
  (gaan we morgen ff op door)
  de bus komt eraan 😕

 19. helemaal goed gedaan Mariella, zo doen we het allemaal op onze eigen wijze. belangrijkste is dat tevreden bent met wat je doet en hebt 8)

 20. Hoi Robert,
  Jouw vraag was of ons huis dan niet wordt uitgeleefd.Dat valt wel mee.We hebben er alle spullen tweedehands ingezet (Hufterproef, a la Oisterwijk) . We hebben eerlijk gezegd liever vreemden dan familie of bekenden in onze huizen.
  En als we er zelf willen gaan wonen over 15 jaar zet ik een nieuwe inrichting in….