Chez Roger & Francoise donderdag 29 juli


Jongens, het is donderdagmorgen, bijna 1 uur. Ik heb geen zin om de tent nu nog schoon te maken en te sluiten. En vroeg opstaan zal zeker ook niet lukken. Ik laat de deur gewoon open. Vangen jullie de eerste gasten op morgenochtend? Bonne nuit!

7 reacties op “Chez Roger & Francoise donderdag 29 juli

  1. he? kom ik aan met me bezempje, staat de deur nog open. vandaag m’n laatste dag. hou het gezellig als ik er niet ben.
    8)

  2. Ferry, je hebt de laatste maand goed je best gedaan jongen, dus die vakantie is welverdiend. Waar ga je eigenlijk naar toe? Duitsland? Italië? Of blijf je gewoon hier? In ieder geval veel plezier. Geef je tot afscheid nog een rondje voor de hele zaak?

  3. dat rondje zit wel goed.
    waar ik naartoe ga??? ik heb een hele site gebouwd, kan iedereen dat zien 8)

  4. oké, allemaal een borrel want ik vertrek nu. Monique niet want die kan waarschijnlijk ook niet tegen drank. 😀

  5. Ferry goede reis en geniet van je vakantie…..Santé! Ik neem je borrel mee naar het zwembad, als je me niet euvel duidt..9)

  6. Nou Ferry die zal lekker smaken.Enne……………prettige vakantie