Chez Roger & Françoise, maandag 2 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Nieuw record! We zijn gisteren naar drie vlooienmarkten geweest en hebben in totaal twee euro uitgegeven. Stoer hè? En zo was het voor ons toch nog een beetje vrijmarkt. Prettige week, allemaal. Au boulot of en route.

129 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 2 mei

  1. soms is het wel eens lekker om incontinent te zijn….ik liep een keertje te wandelen in Dover op het strand tijdens een vakantietje…hoor ik opeens achter me…dag meneer G….., ik had echt een gevoel van nee, he, niet hier….

  2. ik had jullie ook niet ingeschat als potentiele kopers…ik weet hoeveel het log gelezen wordt en hoop dat er misschien iemand tussen zit…

  3. @Frank: deze reclame helpt wel hoor. Wanneer ik bijv. een collgea heb die zoekende is, dan verwijs ik door.

  4. ik ga mijn nest opzoeken…de afgelopen drie nachten was het door het werken aan de site zo belachelijk laat dat ik nu maar wat eerder naast T. kruip..maar, de site is af met alle maal nieuwe foto’s van de beide woningen….kreeg ook vandaag de rekeningen…moet morgen maar heel hard gaan werken…

  5. Ik ga ff bijtappen beneden…zo terug….
    (Roger is er toch niet, weeet hij veel dat ik die kelder induik…)

  6. Ik denk dat ik mijn bedje maar eens opzoek. Morgen een drukke dag. Alles voor school moet af, plus de voorbereidingen voor de daagjes Morvan en zorgen dat de achterblijvers niks tekort komen. M.a.w.: genoeg te doen…

  7. @frank: heb wel eens naar caravans gekeken. Ontdekte steeds weer dat kwaliteit in die markt synoniem is aan gewicht. Geen trekken aan voor mijn kangootje (de dieselversie daarvan mag nota bene nog minder trekken dan de benzineversie).

  8. @Peter: balen. Als het een troost is… de HD van mijn oude mac (nu vna mijn vrouw) heeft het vorige week ook begeven. Gewoon op. Kggggg. Afgelopen. Wist niet dat dat kon. Of wist het wel, maar dacht er niet over na. Ne ga ik er zelf een nieuwe inbouwen (schietgebedje) met 10 x zo veel ruimte: 120 Gieg. Daarnaast heb ik een externe HD van 250 Gb gekocht om mijn eigen computer te backuppen. Want dat zou toch vervelend zijn: al mijn werk en contacten weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *