Chez Roger & Françoise, maandag 4 april


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Goedemorgen! 4 april, een dag van niks, lijkt me. Leuk weekend gehad? Ik was in Bern, alwaar ik op bezoek bij Finnen een maaltijd met rendierfilet kreeg voorgeschoteld. IK moest steeds aan Rudolph denken. Maar wat bleek: het was lekker! En erg gezellig, trouwens. Maar nu weer gewoon aan het werk. Jullie ook veel plezier deze nieuwe week!

185 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 4 april

 1. maar sturen we nog een bloemetje? ik kan wel een bloemetje naar Coco sturen, en Remke een kaartje, en dan stuurt Coco het naar Marjan. maar ik ben moe en wil naar bedje toe, dus dan wil ik het nu weten….

 2. Marjan laat me via mail (oei) weten dat ze onder de medicijnen zit en nog niet echt kan computeren. Ze hoopt echter na haar kuur weer van de duizelingen verlost te zijn en zal dan zeker weer haar opwachting maken. Ik weet dan ook zeker dat ze een bloemetje, hoe virtueel ook, erg op prijs zal stellen.

 3. Ik heb een grote mand op de bar gezet als iedereen er een appeltje, tros druiven, peren of iets anders met heel veel vitamientjes in mikt, dan sturen we die morgen op naar Marjan. Best lekker hoor een virtuele fruitmand.

 4. Ben jij echt een wijnliefhebber en ga je soms op strooptocht in de omgeving van Autun voor wijn? Of koop je je caliber bij de supermarkt?

 5. Ik ben jaren geleden gestopt met bier en ga nu helemaal
  voor wijn. En ja die wordt o.a. in Frankrijk gekocht. Slobberwijn en vrac, en een goede pinot noir uit de fles natuurlijk.

 6. Ik heb in m’n nieuwe huis en een echte cave, en wil die wel vol gaan leggen met lekkernijen.
  De ene week west naar de loire, de andere keer naar de cote d’or. Dus ik ben benieuwd naar adressen.

 7. Zou Roger ziek zijn? En Krek moet ook al plat – lees ik. Moet ik vandaag achter de bar gaan staan?
  Dan wordt het wel zelfbediening…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *