Chez Roger & Françoise, samedi le 23 avril


Klik logo voor smoelenboek.

“Binnensmonds mompelend loopt Roger over de cour, zijn haar zit verward, zijn shirt zit verkeerd geknoopt. In zijn grote sleutelbos zoekt hij de sleutels om de deur te openen, de bos gaat een paar keer rond voor hij de juiste heeft.
Onderwijl roept hij vertwijfeld ” J’arrive, j’arrive “, naar de persoon die driftig op de deur staat te bonzen.

164 reacties op “Chez Roger & Françoise, samedi le 23 avril

  1. @ronaldus, hier niet, weet weer nergens van…mischien zat ie wel tussen de vikinggids dat ie zo pardoes de pedaalprullie in is gegaan, nee. Maar waarom zei je dan: mwah…?
    @krek, ach ja de jeugd is wat te ongeduldidg hè…ik kan wel oeverloos lang praten maar van dit toetsenbord word ik altijd wat zenuwachtig. Zoals er dan antwoorden door elkaar heen lopen, dan denk ik weer: gotver de gotver de gotver enz.

  2. @Remke: mwah… omdat het niet om een grondwet gaat maar om een verdrag tot vaststelling van een grondwet.
    Is dus nog helemaal geen grondwet.

  3. Nee, maar nu wel. Het meeste wist ik wel. Wie geïnteresseerd in taal en etymologie, gaat natuurlijk ook op zoek naar de achtergronden van zijn eigen naam. Maar Gregor is maar een naam. Die had ik al. Krek. is een keuze!

  4. nou, ga ik even soppen dan maar anders staat marjan hier morgen weer in de zooi. Roger..pssst..iedereen is weg hoor. Nee, geen laatste ronde, alhoewel…in de keuken dan. Ja ik doe het gordijn ervoor. Wat? Had Krek. een oranje muts op? Nee dat hebben de buren niet gezien, ga nou voordat er weer iemand binnen komt! Au!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *