Chez Roger & Françoise, vrijdag 27 mei


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Ik moet weer vanalles vandaag, terwijl ik gewoon de tuin in wil. Heeeelp: auto naar garage (voor die verzekering van de andere kant), met Emma naar de stad, want er moet een gala-jurk worden aangeschaft. En Schoenen. Galaschoenen.
Ik wil met een lekker boek in mijn hangmat. Wèèèèè……
Update paar minuten later:
Ik kan nog steeds geen nieuw café zien!!!
Update 7:43:
Ik ben niet gek!!!
Iedereen heeft er last van:
Deze morgen gebeuren er vage dingen.
Als ik berichten stuur is de log opeens verdwenen.
En dit wel zo vaak dat ik niet geloof dat ze deze logs telkens
opnieuw plaatsen.
Ook verdwijnen bij mij telkens berichten, de laatste 4 of zo.
Daarna waren ze weer terug.
En nu weer weg.
Hebben hier meer mensen last van?
_________________
http://www.meulesteen.nl
http://meulesteen.web-log.nl/

36 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 27 mei

 1. Vanmorgen het zwembad schoonmaken en de rosé koud zetten… vanmiddag mee naar het zwembad in Chateau-Gontier met school… daarna relaxen in en om het zwembad met mijn vanmorgen koudgezette roseetje… hoezo leven als een godin in frankrijk….

 2. Helaas,, omdat ik vandaag een afspraak had en in pak ben zit ik dus binnen. Anders was gefietst naar mijn werk. Langs de Vinkeveense plassen fietsen met de zon op mijn bol.

 3. Wat een gedoe vanmorgen. De ware verslaafde schiet meteen helemaal in de stress! HeF doet het niet!
  Gelukkig zijn we nu weer gewoon online. Hier ook erg warm, maar wel met harde wind. Koppijnweer. Nou ja, ik zit toch binnen te werken. In mijn korte broek, dat dan weer wel.

 4. Pfff…jurkje gekocht. Wit niemendalletj met goud afgebiesd. Dikke voeten van het wame weer, dus geen schoenen passen. Auto terug van de garage: een honderdje of 14, volgens de verzekering.

 5. Ik ben net terug van een begrafenis, gelukkig op Zorgvlied (Amsterdam/-veen) , dus veel oude bomen om in de schaduw te treuren.

 6. Ach, ik had geen aanrijding nodig om vandaag net zoveel aan m’n auto kwijt te zijn. 4 nieuwe banden, nieuwe achterschokbrekers, 2 remschijven en blokken, grote beurt plus APK. En daarvan betaalt de verzekring niets 🙁

 7. Ik ben en blijf toch echt Nederlandse, is het hier ineens 27° in huis. Ja had ik ook de luiken maar dicht moeten doen.

 8. Zorgvlied: het prachtige koor zong les Parapluies de Cherbourg, echt schitterend, mooi gearrangeerd, we hielden het niet droog. Terwijl dat ook met strijkers een draak kan zijn. Van wie was nu het origineel? (Tjonge, wat is het warm op mijn zolder)

 9. Dat was toch een film? Bedoel je die?
  Mijn condoleances. Lelijk weer of mooi weer, een begrafenis blijft een begrafenis.

 10. Jeanne ook van hier condoleances.
  Les parapluies de Cherbourg was met Catherine Deneuve en haar zus. Het was een soort musical. De filmmuziek weet ik niet.

 11. En de eerste examenweek zit erop voor Bob, nog twee dagen zweten volgende week, en dan maar duimen.
  Volgens Bob gaat het redelijk.
  @Dineke: hoe gaat het met jouw twee examenkandidaten.

 12. Het slechte nieuws van vandaag, de harde schijf van mijn laptop is niet meer te redden, volkomen dood dus.
  Ben ik mooi een hele stuiter foto’s kwijt die ik nog niet op cd had gezet. Ik ga vanavond meteen de 1500 foto’s die op deze pc staan in veiligheid brengen.

 13. @Jeanne: het spijt me voor je. Ik hoop dat het een ‘eerlijke’ dood was. Hoe dan ook sterkte.
  @Ronald: balen. Dat gebeurde dus een paar weken geleden met de imac van Hiromi. Meteen een externe harde schijf gekocht en ben nu wekelijks aan het back-uppen.

 14. Tja, Zorgvliet, mijn eerste geluidsklusje was daar. Achter een gordijn zittend dood in Venetie op zetten ( een platenspeler!) als de kist werd binnengedragen. Wat me altijd bij is gebleven was de houding van het personeel. Koffie drinken in de keuken van Zorgvliet veranderde hun gezicht totaal als ze binnenkwamen. Er werden grappen gemaakt en zo. Liepen ze de keuken uit dan ging het gezicht weer in de plooi. Ikzelf zat daar al jongetje totaal overdonderd van de nabijheid van zoveel dood.
  @ronaldus en krek. je kunt nooit genoeg back-ips hebben. Zelf op de high-end systemen die ik onder mijn hoede heb.

 15. Indeed, een dooie boel. Bij de paus is het al dagenlang alleen maar Fred- Monique, Monique-Fred. Ook niks dus (staat me zo bij dat iemand zou wegblijven, maar ik kan me vergissen…)
  Ik kom net van het strand. Jawel. Zelfs daar was het zwoel. Gelukkig gooide ik mijn laatste grappaatje om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *