Chez Roger & Françoise weekend 22 en 23 juli

Het rommelt in de Bresse. Dreigende onweerswolken beloven verlossing van de drukkend-vochtige hitte. Maar…. gaat het hier dan áltijd over het weer? Nou, niet altijd maar wel vaak. Ik mag wel uitkijken, straks krijg ik de politie óók nog op mijn dak voor het ongeoorloofd en zonder de juiste papieren beconcurreren van de Franse Nationale Meteorologische Dienst. Overigens nog geen nieuws van de juridische problemen rond Immogo. Ik heb de mij verhorende rechercheur gisteren een mailtje gestuurd met de vraag of er nog iets gebeurt. Het gaat toch niet aan om mensen van wandaden te beschuldigen en vervolgens een maand lang niks van je te laten horen. Intussen ben ik er nog steeds druk mee. Net de nieuwste huizen online gezet en de button hier links naast aangepast.

Reacties zijn gesloten.