Chez Roger & Francoise zaterdag 5 maart

Zo, nachtsuite ook weer open, glazen gespoeld, schone toog..


Klik logo voor smoelenboek.

451 reacties op “Chez Roger & Francoise zaterdag 5 maart

 1. Er is maar een beest wat stommer is: een fasant: rent een poos naast je auto mee, en springt er dan alsnog voor. Idioot.

 2. Willem is grappig. Zegt ie een half uur niks en dan gooit ineens z’n fasant in de strijd.
  @fred, ik volg ‘m niet, wie is niet geschikt voor een stilstaand videootje? Roger!

 3. Hoera als jullie dit kunnen lezen schijnt het te lukken om te HeFFen via mijn pocket pc

 4. Wooooh Fred! Nee zo heb je geen omheining nodig! haha, het lijk wel , nee…laat ik me nu niet onstrefelijk belachelijk maken. Heel Fel!
  @Aat, zitten we nu in je ‘pocket’ te gluren?

 5. @Frank dat zou kunnen, met die ppc aan de bar, maar dan kan ik makkelijker direct met je ouwe hoeren zonder tussenkomst van al die elektronica. Het is meer bedoeld om op vakantie ook nog contact te kunnen onderhouden met het thuisfront.

 6. @remke 18:18: Het is nog niet voorbij, meldt Meteo France via associated Press:
  PLAK
  PARIS (AP) – Météo France a émis samedi après-midi un bulletin d’alerte orange (niveau trois sur quatre) sur l’Isère, les Alpes-Maritimes et la Corse, en raison des chutes de neige et des risques de verglas dans ces secteurs.
  L’alerte est valable jusqu’à dimanche 16h. Les averses de neige, qui doivent concerner encore une grande partie de la France jusqu’à dimanche matin, seront plus régulières dans les départements concernés par l’alerte orange.
  Météo France recommande aux automobilistes de faire d’une grande prudence en cas de déplacement, de se renseigner sur les conditions de circulation, et de prévoir un équipement minimum en cas d’immobilisation prolongée
  /PLAK

 7. tja, als je haar eenmaal ’s nachts op haar bezemsteel, de zwarte kat achterop, om de kerktore…….

 8. @Peter: vannavond weer met de foto’s gestoeid en opnieuw geplaatst….een klein onvolkomendheidje, maar dat komt morgen weer…het duur zo lang voor ik het vind…dus hier nog een keertje mijn foto’s

 9. @Peter, yeahhhh, maak me blij….ok, dank voor dit uitgebreide (K*T) vooruitzicht, mischien gaat die fles toch wel leeg. zucht. ik had zelfs de koeien al naast het zwembad staan vandaag, helemaal de weg kwijt.

 10. @Remke: ikben absoluut geen filmkenner, muziek gaat me beter af, keizer Cusco enz. ken ik van de kids, tot in den treure.

 11. @frank: heb eens goed naar dat kind gekeken, maar heb geen onvolkomenheid kunnen ontdekken

 12. @frank, wat een poepie!
  @willem, die film zou je echt eens moeten zie te regelen, is zeker jouw humor. en dan snap je de lama ook…dat is een te lang verhaal om hier uit te typen.

 13. Ja, ik hoop ook dat Indy in zijn komende leven een hoop leed wordt bespaard…..niet te lang kijken, want dan is het niet meer leuk….

 14. ik heb in mijn vorige huis altijd een sauna gehad…de meeste hekel heb ik aan koud afspoelen, of door de sneeuw rollen….nu heb ik niets en overweeg…infrarood of gewone sauna, wie heeft ervaring….

 15. Mensen, Ik hou het voor gezien, morgen verder, 7.30 rammelt hij weer, truste

 16. tja Remke, doe DAN maar een rondje op je 300…
  er zijn vast wel sauna’s in F, daar hadden “we” het al eens over

 17. tot morgen Willem en groetjes aan Monique, Anke schrijft haar binnenkort wel weer eens

 18. Veronderstel overigens dat er vast wel een linux-knutselaar is die .wmv aan de praat gekregen heeft

 19. jammer, want met de preview doet hij het bij mij uitstekend en het is toch maar een simpele laptop, één van de goedkoopsten….

 20. zolang .wmv van volstrekt mindere kwaliteit is dan .mpeg zit ik daar absoluut niet op te wachten

 21. @frank: Ikben er nog net, met ons is het: moe, moe,moe. Truste.

 22. voor mij is een sauna een gewoon simpel houten hok met een hout-kachel erin en nog zo wat, gewoon, zoals je ze op het Finse platteland overal ziet…. saunaatje een uurtje of wat opstoken, kratje pils mee…. af en toe wat water op de stenen mikken… niet te koude douche tussendoor…

 23. @peter, poepie is lief bedoeld hoor..
  Ja hoor rondje, doe maar weer eens een rondje, (zuipen kreng!)

 24. @peter: rokken gewoon hoog genoeg optrekken… lijkt mij gemakkelijker dan in mijn 501

 25. @frank, gewone sauna. met lekker luchtjes op de stenen. en een stoomding is natuurlijk ook niet verkeerd, lekker spooky…

 26. @Fred: alcohol en sauna past niet bij elkaar….ik ben door de jaren heen een luxe mens geworden…knopje aan en een uurtje later heerlijk liggen…..

 27. een bleu de Nîmes en een hurktoilet verhouden zich slecht tot elkaar
  @frank: leg dat die Finnen maar eens uit!

 28. @FRed: krijg ik iedere maand automatisch een nieuw password voor de site of moet ik me iedere maand opnieuw inschrijven?

 29. Zo’n pater kan ook natuurlijk ook gewoon ongezien boven de goot gaan staan klateren…wie zegt mij dat ie een onderbroek aan heeft?

 30. @Peter: wij komen al 18 jaar op een camping waar men uitsluitend toilettes à la Turque heeft. dan leer je het vanzelf wel. ook wel eens op een Italiaanse camping geweest waar ze hurktoiletten met ingebouwde douche hadden… da’s pas echt luxe…..

 31. @frank: is je de truc niet duidelijk? gewoon elke maand de maandnaam veranderen: jan, feb, mrt, apr…… ook onder elke geplaatst bericht komt het lopende password te staan.

 32. het is in diep ingesleten paden dat de mens zich het gemakkelijkst voortbeweegt (uhhh.. spreuk van de dag?)

 33. trouwens, veel hurktoiletten hebben een onbedoelde ingebouwde douche natuurlijk, even niet opletten en je bent zeiknat van top tot teen.

 34. welke rest? die hier wonen? kwee nie, er zijn twee jongens buiten aan het sneeuwballen gooien…en de tv doet het nog maar of er iemand voor zit?

 35. het wordt stil in het cafe, maar jullie zijn altijd van die nachtbrakers….het verbaast mij hoe lang sommigen hier door blijven gaan….ik heb het gevoel dat de H in F altijd heel laat zijn….ik probeer me een beetje los te maken ,want het is ook een soort verslaving achter compu zitten…tenminste ik heb de naam al van computerverslaafde, terwijl ik nog minder bij Roger kom als jullie….

 36. en straks mag ik natuurlijk weer het cafee schoonmaken… nou ja, zo erg is dat klusje nou ook weer niet…..

 37. @frank: mij verbaast dat ook ja…. maar als ik dan de volgende dag zie dat ik ongeveer de laatste was die het cafee verlaten heeft…. dan krab ik me weer achter het oor… ik zit hier elke dag tussen 6 en 8 ’s avonds, maar dan is er niemand… iedereen komt pas laat…. nou ja, het IS natuurlijk ook een cafee (ongecorrigeerd)

 38. soms leeft het ineens weer op door eoa dwaze uitspraak, maar slapen heeft ook zo z’n charme. alhoewel de meeste mensen in bed doodgaan…

 39. toen ik pas op HenF kwam, vorig jaar toen het pas nieuw was….zat je de hele avond te kijken, lezen en schrijven….

 40. @frank, wel blijven doen hoor, lange verhalen lezen is heerlijk, alleen ben je dan vaak zolaat met een reaktie.
  dan valt ie midden in iets anders.

 41. en ik ben reuze blij dat ik sinds een paar weekjes ADSL heb, want nu kan ik het echt helemaal plannen op momenten dat ik er gewoon spontaan zin in heb

 42. ik moet in frankrijk gewoon inbellen via wanadoo.fr…geeft wel een rem op je internet gebruik

 43. @frank: was voor mij tot voor kort ook zo, ook trouwens nog in NL
  @Remke: moet je je wel zelf voor opgeven (hint: zie mijn “website” hier)

 44. met Adsl is inderdaad de rem eraf…ik merk ook dat ik soms uren ingelogd sta of HenF terwijl ik gewoon in de praktijk bezig ben… ook op mijn werk kijk ik bij HenF, gaat gewoon de hele dag door…

 45. Ja da’s de mijne! achterlijk hè…haha.
  Ik ga even fotoos maken van de jongens want die zijn met een mega sneeuwpop bezig (dat doe je natuurljik bij voorkeur ’s nachts…). zo terug.

 46. @Remke: fotograph ze!
  @frank: ik ken onbeperkt internet wel van m’n werk, dus ik was snel omgeschakeld van vlug-vlug inloggen en downloaden via de telefoon naar ADSL. hier staat nu de hele dag en nacht de computer aangeschakeld en ik plan m’n aktiviteiten nog steeds naar ik wil

 47. gelukkig dat er nog iemand blij is met de sneeuw…spelen is natuurlijk ook leuker dan er in te moeten werken. er is echt een heel dik pak gevallen net hier, 15 cm binnen twee uur…

 48. ik denk dat ik er van tussen ga, mijn ogen vallen dicht…de hele avond voor dat stomme ding gezeten, dus nu even niet meer….ik lees morgenochtend wel weer bij….welterusten…

 49. ik vind sneeuw wel iets romantisch hebben… ook toen ik nog moest werken en er doorheen moest. heb weleens in een arreslee doorde Finse sneeuw gereden

 50. als je een webstek hebt is dat niet zo moeilijk, Remke….. zoals je van de week gezien hebt zet ik ze achter elkaar neer…. als je je fotootje naar mij stuurt dan kan ik wel even kijken of ik wat voor je kan betekenen

 51. ja heel romantisch maar zoals ik al zei als je erin moet werken word het vanzelf minder schattig. maar het blijft mooi, het is nu ook bv heeeeeeeel stil buiten, prachtig, met de terras verlichting erop. Ze gaan ‘m een joint geven…cool.

 52. zo is dat… het is niet om in te werken…. vreselijk… en een joint lost dat ook niet op als je moet….

 53. zal even kijken of ik er een paginaatje bij kan plakken, voor dit soort ongein. hij is ook nog niet af, poppie…

 54. blow ze….. ik heb dat jaren geleden opgegeven, want ik kan er niet tegen (onze dochter trouwens ook niet)

 55. Remke, je vraag hoe kan ik snel een foto erop zetten, antwoord:
  ga naar photobucket.com en registreer jezelf voor de free-versie, heb ik net ook gedaan, je krijgt meteen een inlog mogelijkheid en kan meteen een foto er op zetten, dan de foto bekijken, adres kopieren en linken, en het werkt kijk bij probeersel, in 5 minuten klaar….

 56. @Remke: kan ook in groot formaat is afhankelijk van de grootte van de foto 640 x 480 is vaak mooi…. voorbeeld

 57. mijn Toos zit nog steeds naast mij aan tafel met haar hobby, kettingen maken van allerlei kraaltjes, in allerlei getwiste vormen, mooie kleuren….en ze begint nu wat onrustig te worden, dus ik denk dat het slaap tijd gaat worden….

 58. @frank, lekker hè, zo optijd naar bed…ja ik heb me net geregidingest en nu wacht ik op het mailtje. cor al weer opgehangen, de telefoon dus, hij zit nog te feesten aan boord dus dat verkort het gesprek aanzienlijk altijd.

 59. @frank, vakantie houden, drinken, haring eten, roken, lullen met ex-collega schippers, enz. vanavond had ie bardienst bij een bruiloft. (aan boord)