Chez Roger & Françoise, zondag 10 april.


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Nou, jongelui, je kunt wel merken dat het lente is. Ik heb me even kwaad gemaakt en zonder acht te slaan op mijn rug flink de bezem door het café gehaald. Even alle ramen tegen elkaar open gezet. Het voelt even wat koeltjes, met dit winderige weer, maar het ruikt hier wel ineens heerlijk fris. Ook heb ik een nieuwe koffiemachine neergezet. Ter ontnuchtering. Zowel ’s ochtends als na middernacht. Wacht. Even de ramen dicht. Cappuccino, iemand?

220 reacties op “Chez Roger & Françoise, zondag 10 april.

  1. @Gertjan: = bezigheidstherapie, afstand nemen van geestelijke arbeid en op zoek naar je creatieve kanten.
    Slaat nergens op dit… Roger…………………

  2. @Ronald: ik begrijp je wel. Met je handen iets maken is wel een goed afklicken van al dat gelul op je werk. (M’n baas leest hopenlijk niet mee)

  3. Bedankt voor de link, maar eigenlijk had ik een andere pagina in gedachten die ik ooit had gezien. Maar goed, ik ben dan maar zelf aan het knutselen gegaan.

  4. Leuk, René, maar vaak niet om te vreten, lijkt me. Pas echt goed als je de onmogelijke of walgelijke gerechten uit kunt sluiten. Gepofte marsepein?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *