Chez Roger & Françoise, zondag 15 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Goedemorgen! Vandaag met de kinderen ontbijten (voor de verandering want meestal slaap ik dan nog) en ’s middags folderen op een marché aux puces. Jullie ook een prettige dag!

245 reacties op “Chez Roger & Françoise, zondag 15 mei

 1. Folderen op een marché aux puces? Waar heb dat nou voor nodig? Jij ook een prettige dag.

 2. mijn zondag is goed begonnen. ben om 05:00 gebeld, de discotheek naast ons heeft brand en bij ons staat het blauw van de rook en het personeel staat buiten.
  we mochten van de brandweer niet naar binnen.om 06:00 mogen we weer naar binnen. je wilt niet weten wat voor troep rook achterlaat. de lucht hier is niet te harden en alles, maar dan ook echt alles zit onder een dikke laag troep.. nou nog wachten op de salvagedienst.. wel lekker met deze temperatuur dat de ramen allemaal open staan..

 3. Bedankt, Popko. Op de marché aux puces maak ik reclame voor onze marché aux puces. Om exposanten en bezoekers te krijgen. Over reclame gesproken: ik heb je website-adres even weggehaald, want daar was het je vast niet om te doen met je opmerking. Prettige dag.

 4. Jezus Ferry, ik lees nu je verhaaltje pas! Wat een gedoe. Zeker voor een telefonische boodschappendienst is het natuurlijk niet handig als je niet bereikbaar bent. Heb je wel ergens een back-up systeem?

 5. @Ferry: Dat wil je helemaal niet meemaken, rookschade, daar ben je dus wel even mee onder de pannen.
  Lijkt me vreselijk als je bedrijf plat ligt, om nog maar te zwijgen over schade en vervolgschade bij dit soort calamiteiten. Sterkte met de aanpak van dit probleem.

 6. @Ferry: wij hadden gisteravond ook last van raak, maar dat bij jullie is andere koek. Die lucht haal je niet zomaar weg… om maar te zwijgen van roet. Ik benijd jullie niet!
  @Krek: Popko komt langs, omdat ik zijn site al langere tijd bezoek. Derhalve is Popko geen spamhoer. Je kunt de volgende keer zijn site dus best laten staan..

 7. Om 12.00 uur reis ik af naar Groningen, een dagje de toerist uithangen in eigen land. Ik ben nog nooit eerder in de stad Groningen geweest dus toeristische tips zijn welkom. En als het goed is keer ik met een bosmaaier huiswaarts.

 8. @ferry: sterkte. Rook en roet is een ellende. Niet zelf aan gaan klooien. Die salvagejongens weten precies hoe het opgelost moet worden.

 9. @Dineke: ik ga natuurlijk zeker een terrasje pakken en eindelijk eens de Martinus toren aanschouwen.

 10. @ronaldus: bij vertrek vooral goed op de borden letten. Ben er één keer geweest en raakte in het donker de weg kwijt in het eenrichtingsverkeer. Belandde op de weg naaar Delfzijl ipv Heerenveen…

 11. Eehhh Ronald: het is de Martini-toren,
  Door Groningers uitgesproken als Mathinithoor’n
  En hier is tie

 12. Lukt dus ff niet, dan maar gewoon naar Rtvnoord] en de webcams opzoeken!

 13. Vergeet ook niet het carillon te beluisteren, die speelt het Groninger volkslied

 14. Geen probleem dat je het webadres hebt weggehaald, Krek. Het is inderdaad wel zo chic om te reageren met een email-adres. Eigenlijk reageerde ik omdat ik niet weet wat puces betekent, maar dit terzijde. Ik had dat wat anders moeten verwoorden, maar gezien het tijdstip en de lege fles hier op tafel ben ik gexcuseerd, lijkt me.

 15. @Popko
  Alleen al het feit dat je hier nu weer bent is een goed teken. Er komen hier zo vaak mensen wat roepen alleen om hun adres te spammen dat ik wat wantrouwig ben geworden. Té wantrouwig naar nu blijkt. Het spijt me dat ik je adres heb weggehaald en vraag begrip. Welkom!

 16. Vraag me niet hoe ik op die pagina terecht ben gekomen, maar Altijd leuk voor de vrouwelijke Frankrijk liefhebbers…

 17. Correct me if I’m wrong…maar volgens mij zitten er geen Libelle-lezeressen tussen onze lezeressen….

 18. Ferry: heb ook een keertje brand bij de buren meegemaakt, hoop het nooit meer mee te maken, sterkte met alles wat er over je heen gaat komen…..

 19. @robertS: ik geloof dat dat hetzelfde is?
  Ik print net de foto die Aat heeft ingescand: gelukkig staat Ferry hier wel helemaal op.

 20. @Dineke, dat weet ik niet, ik weet het adres van beide niet. Of dat het misschien op hetzelfde adres is.

 21. Ferry werkt niet aan huis, dus hij heeft nog een rookvrij plekje om naar terug te keren. Scheelt weer. Toch leuk dat HeF de Franse krant haalt. Zal ik ‘m online zetten if is dat te veel

 22. Gelukkig, als je huis ook met rookschade is heb je geen plek meer om naar toe te gaan. Zou het on-line zetten. IS toch leuk?

 23. Krek. Als je de foto on line wil neerzetten moet je misschien de niet gecomprimeerde JPG versie hebben. (780kb)

 24. @Aat: is prima. Kun je mij die sturen? Dan zet ik hem gewoon bij de hemelvaartlog er bij. Die journalist is overigens ook niet erg diep gegaan hè? Hij heeft me nog zijn kaartje gegeven, maar dat kan ik nergens meer vinden. Ik stuur wel een linkje naar de burgemeester.

 25. Dat is wel een luizenbaan, wat die journalist heeft. Beetje beppen, fotootje maken, een lekker glas (of 3) drinken, verhaaltje in elkaar flansen -met veel hulp en voilà

 26. @Aat: complimenten voor de onderschriften bij de foto’s, ik veeg de lachtranen nog uit mijn ooghoeken. Andrée lacht als een boerin met kiespijn

 27. Verdient alleen geen reet. Je moet er echt een baan bij hebben, of het naast je uitkering doen bij die locale krantjes, anders heb je amper je benzine er uit. Maar als je het slim doet, wel elke avond gratis lam.
  Overigens heb ik het logje aangepast en via de kopfoto ook het grote exemplaar beschikbaar gesteld.

 28. Nee? Hoezo?
  Ik was ff weg om de rest van het gezin te laten meegenieten van de foto’s van Aat

 29. Heb net die hele site van fantasy world doorgespit, echt geweldig! Hele mooie animaties ed.

 30. Ik vind het meesterlijk: dat gepest met die wijn en die kinderen…ach..ze kunnen het wel hebben..

 31. @remke: dat zei je al eerder: over welke site heb je het nu precies? Heb je een link?

 32. Ik vermoedde al zoiets, maar vond dat fantasy niet terug. Je bedoelt ws. die site met al die namen van struiken. Daar werd ik even door op het verkeerde been gezet.

 33. Goedenavond, prachtig weertje vandaag voor een blik op de Martinitoren
  Natuurlijk even poseren voor de standaardfoto ter plekke.
  De raad van Dineke opgevolgd en heerlijk op een terrasje gezeten tegenover een theater waar iets Frans werd opgevoerd.
  En de reden voor onze dagtocht, de bosmaaier, da’s helemaal gelukt.
  Roger…………… vul de glazen.

 34. Overigens..
  @iedereen: ik moet even het heugelijke feit melden dat mijn 2 oudsten ws een kamer hebben in Utrecht.

 35. Zeker via marktplaats gekocht Ronaldus. In het kader van een aankoop hebben wij een maar maanden terug daarvoor nog een dagtocht naar Brugge gemaakt. Erg leuke dag gehad. Alle kosten tezamen hadden we het onderwerp ook nieuw kunnen kopen. 🙂

 36. Die arme Ferry….en Jeanetta..zijn ws nog druk aan ’t poetsen…niet je idee van een aangenaam Pinksterweekend…

 37. @Dineke: Hou je er nog 1 over thuis, of heb je gelijk een leeg nest?

 38. De grote versie,
  terrasje
  standaardfoto
  Mazzel hoor Dineke, kamers liggen niet voor het oprapen.

 39. Ik houd Andrée over. Pieter gaat Informatica doen en Emma HBO-V

 40. Mar Groningen is leuk, toch Ronald? Ik ken het de laatste jaren alleen maar van doorheen rijden. Nooit tijd gehad weer eens ouwerwets een kroegentocht te houden….
  Tim en ik hebben mekaar in ’78 ontmoet in de kroeg tussen beider studentenflats

 41. @Aat, bedankt voor de scan, als er nog een krant over is dan vind ik dat wel leuk voor het archief.
  Helaas kan ik de foto’s niet zien, ik zie alleen nummers maar geen pic’s.

 42. @R: da’s ontzettend jammer: wij hielden het niet droog bij de onderschriften!!!

 43. Zal ik het nog 1x aan je doormailen ? (Je weet nooit —ik probeer het)

 44. Leuke stad Groningen, gemoedelijke sfeer, deed me aan Maasstricht denken.
  Ik wordt wel erg nieuwsgierig naar die foto’s.

 45. @Ronaldus, dat is een van de leuke dingen van marktplaats. Je komt nog een ergens. Als het een beetje ver weg is maken we er ook een dagje uit van.
  @Dineke, leuk voor ze. Als zij het tenminste ook leuk vinden. De jeugd vliegt uit en zo. Maar het is wel goed voor ze. Lekker zelfstandig zijn. NA een avondje uit nog maar 10 euro over hebben om de hele week van te eten. Als het te gek wordt springen we wel bij. Maar meestal vindt ze wel weer ergens een leuk baantje.

 46. Andrée is boos…niet vanwege de onderschriften maar omdat ze meent stom op de foto’s te staan?!!!?!

 47. @RobertS: maar ik kan er nix an doen: heb me doodgelachen. Ze vond het zelf ook wel lollig dus. Behalve haar eigen foto’s.

 48. Ik kan me echt verheugen op een echt lekker warm bedje…vorige week moesten we ons echt korsakof drinken om wat warm te worden…
  We worden -te- oud…

 49. We hebben trouwens vandaag onze tent, die we ietwat vochtig hebben moeten inpakken, buiten te drogen gehangen. Tim is nog niet van zins, ondanks zijn wrakke rug, het kamperen op te geven…Dit frisse groene blaadje kan het ook nog wel wat jaartjes aan 😉

 50. Ik sta overal heueul fris op…dt die wijn wat wang was…daar kan ik nix an doen…

 51. Mijn toetsenbord vergeet letters…het ligt niet aan mij!!!!

 52. @Dineke: Wat betekent INTERNAUTES, we konden het niet vinden in het woordenboek!!

 53. Natuurlijk niet. Die van mij loopt wel eens een eindje weg, ook niet leuk hoor! En die muis ga ik ook dresseren.

 54. Internautes is een nieuw woord, besatat eigenlijk -nog- niet.
  Het doet denken aan ‘astronautes’ bijv. Het gaat gewoon om mensen die actief zijn op internet.

 55. En zo kunne we nog wel even doorgaan.
  Hoe gaat het met de webcam?? Kunnen we al wat bekijken?

 56. webcam? van wie?
  Wij (Tim) hebben wel wat gefilmd, maar ik heb het eerlijk gezegd nog steeds niet bekeken

 57. @Robert(a): ik vond die foto van jullie hond geweldig en die foto in de laatste reeks van Aat van jullie 2 was schattig!!

 58. @RobertS: weet ik, maar dat helpt Robert(a) in dit geval niet verder…

 59. @Ro-S, Het komt er niet echt van, teveel boerengedoe op dit moment en ik wacht nog op een andere pc die dan alleen voor internet word. Geduld…

 60. Dineke: kan je nu eens ophouden over die foto’s. Ik wist niet dat ik zo geweldig was. Ik ga nog blozen hoor.

 61. Ik weet: het is nog vroeg….maar ik zit hier zooo ongeneerd te geeuwen dat ik denk dat ik er maar aan toe moet geven…dus:..Truste!!
  Ik hoop dat Ferry een beetje goed slaapt vannacht…..

 62. Ronaldus: ik snap niet waarom jij ze niet kan zien. Ik heb de site getest met IE en Mozilla. Daarbij zijn de foto’s, en zeker de onderschiften, geweldig volgens Dineke.

 63. Ronaldus: [1]…tot en met [25]. Zeker met een Apple? Die dingen kunnen ook nergens tegen.

 64. Sorry RobertS Apple schijnt dus wel te werken. Nou dan zijn Ronaldus zijn instellingen niet goed. Anders weet ik het ook niet. Zit er soms zo’n sexfilter op jouw explorer? Ja…. dan komt er natuurlijks niks doorheen.

 65. Wel een typisch Franse regionale krant zeg. Niveau nihil, maar de burgemeester moet en zal op de foto…

 66. Ja… RobertS had je er maar bij moeten zijn. Jij krijgt alleen de gecensureerde foto’s te zien. Maar voor Ronaldus waren er natuurlijk nog pikante kiekjes te zien. Hij was een van de ingewijden.

 67. Peter als je even een email adres geeft, wil ik het je geven. Er waren diversen mensen die dit niet allemaal opnbaar wilde hebben.

 68. Ik werk met wxp en firefox, de site van Aat kan ik wel zien maar niet de link naar de hemelvaartfoto’s.

 69. Ronaldus: Er wordt ook niet op mijn normale site gelinkt i.v.m. privacy weet je nog? De gemailde link moet gewoon werken.

 70. Een badkamer is ook te koop bij de Ikea. Net als de keuken. Tenminste, keuken. Je koopt een stapel planken met gaatjes op de juiste plekken. Bij voorkeur kopen we in Frankrijk. We vonden de Franse keukens echter niet mooi. Wel bij een Franse Ikea gekocht.

 71. Wel te rusten RobertS. En Peter ben je er al uit wat de fout bij Ronaldus is?

 72. @ronaldus: met de link uit het mailtje werkt het bij mij onder explorer, firefox, mozilla en opera. dat is ook niet verbazingwekkend, want zo op het eerste gezicht is het heel simpele, foutloze html.
  Heb het alleen niet op safari kunnen testen, de emulator is overbelast.

 73. Jeanne: Ik miste jou email adres. Dus als je dat even aan mij doorgeeft zal ik je de link toe mailen.

 74. Ik dacht nog even dat je wellicht foto’s op een andere server had staan dan de pagina’s. firefox is zo in te stellen dat ie externe foto’s niet accepteert, maar ze staan gewoon op je eigen server. Dat is dus het probleem niet. En er zitten ook geen ective-x-dingen of zo in, daar heeft firefox ook problemen mee.

 75. @Peter; bedankt voor de moeite, zo zie je maar dat je steeds weer nieuwe hobbels tegenkomt in deze dekselse machines.

 76. Peter, Ronaldus: ik zal de volgende keer trachten iets op fotobucket te zetten. Daar heb ik nog niemand over horen klagen.

 77. tja, als iedereen het verder kan zien, vier browsers bij mij er geen problemen mee hebben en in de broncode verder geen rare dingen zitten…

 78. Ach, gewoon weer een leuk raadsel voor mij om uit te zoeken. En ondertussen blijf ik lekker nieuwsgierig.

 79. heb de pagina voor de zekerheid nog even door de validator gehaald. Afgezien van van paar kleine dingetjes die gewoon door browser genegeerd zouden worden, zit er gewoon echt niets in dat verklaart waarom welke browser dan ook die pagina niet weer zou willen geven.

 80. Jeanne: geregeld. (ik kreeg hem even later binnen en heb je ondertussen geantwoord)

 81. @Aat: Ik kan ‘m niet ontvangen. Volgens mij is m’n mailbox te vol.
  Ik zal ‘m morgen opschonen. Wil je het later morgen nog 1x proberen?
  Sorry.

 82. hoi mensen, afsluitend borreltje voor een dag hard werken heb ik wel verdiend, Roger…
  Aat: heb je die ‘perfecte onderschriften’ ook voor mij beschikbaar?

 83. Nog een die begint te slijmen dat het van die goede onderschrifen zijn. Het zijn gewoon een paar woorden achter elkaar geplakt. En dat er dan soms wat zinvols uit komt is meegenomen.

 84. @Aat: hele leuke foto’s. als je ooit die landkaart voor me op CD zet, mag je deze er bij branden. Enneh, uiteindelijk vond Hiromi het best leuk hoor, al was ze in het begin niet erg enthousiast om iets te gaan doen met al die onbekende internautes (wat overigens gewoon een ander woord voor ‘internetsurfers’ is).

 85. Hoi Kits. Ik zag jouw naam ook op Aats verzendlijst staan. Wat ging er mis.

 86. @aat: niet gewoon een paar woorden, je hebt de goede woorden achter elkaar geplakt. Geloof me, dat is kunst, geen toeval.

 87. gertjan: ik heb van Aat wel de foto’s ontvangen maar ze zijn alleen genummerd,

 88. Kits!: Ik heb de link al naar jou toe gemaild. En volgens mij heb je de foto’s al bekeken ook. De onderschriften stonder daar onder, vandaar de naam onderschriften. Waarschijnlijk zijn ze jouw niet opgevallen als sublieme staaltjes taal jongleren. Eindelijk eens iemand die de onderschriften op waarde weet te schatten. hé Kits!

 89. hmmm, als jullie elkaars adressen in mailtjes zien staan moet ik toch echt weer aan zending gaan doen. Alsjeblieft, series mail-adressen in het aan- of het cc-veld zetten is niet netjes. Om te beginnen moet de ontvanger zich dan door een lijst adressen wurmen voor hij bij het eigenlijke bericht komt. Maar bovendien: als één van de ontvangers een virus oploopt, heeft dat virus gelijk al die andere adressen te pakken, met alle gevaar van virusverspreiding en extra spam van dien. Voor dit doel is maar één veld geschikt: het bcc-veld (blind carbon copy).
  Zo, genoeg gepreekt. Tenslotte is de zondag al weer voorbij.

 90. Niet zo flauw, Aat, sommigen mensen verdienen hun brood met het rangschikken van woorden. En als dat goed, gappig of amusant gebeurt is dat niet ‘mooi meegenomen’ maar talent, noeste arbeid, of een combinatie van die twee. “The gift of gab.” is niet iets om luchtig over te doen.

 91. Oh Kits! ik snap het al. Je moet op elke fote een keertje dubbelklikken, dan krijg je ze groter te zien tesamen met de onderschriften.

 92. Gekke aat! sorry!!! ik ben weer eens beetje te stom geweest om niet verder te scrollen! ben nu ff bezig dus met lezen… daarna haha krijg je ook mijn reactie.

 93. Peter: Ik had van alle Heffers een groep gemaakt. Worden dan toch alle adressen bij de mensen zichtbaar?

 94. @Krek: je hebt gelijk als het hier om broodschrijvers zou gaan. Maar ik ben normaal de belichaming van de anti schrijver. Taaltechnisch klopt er nooit wat van in mijn geschrijf, de intonaties zijn altijd fout, de zinnen zijn altijd krom en het is goed dat er een spellingscontrole op mijn computer zit enz.
  Als dan een aantal mensen gaat zeggen dat het allemaal zo geweldig is wat ik geschreven heb, dan is dat of gelogen of toch gewoon toeval.

 95. Helaas kan ik het niet controlleren, maar “schrijven” gaat om “de juiste toon treffen”. En dat heeft niks te maken met goed ABN of iets dergelijks.

 96. Boos? Moi?
  @Aat: je kunt bij de voorkeuren ingeven dat de adressen voor de groepsleden onzichtbaar zijn. als iemand mij een spam- of kettingbriefmailtje stuurt met een zichtbare lijst van de rest van zijn relaties, krijgen automatisch ál die relaties van mij een cc’tje van de mail waarin ik de oorspronkelijke afzender voor sukkel en spamhoer uit maak. Toegegeven, maak je geen vrienden mee, maar daar was ik toch al sterk in.

 97. Aat: in één woord: kostelijk! Enne, goeie zinnen hoor, en je humor is van een goed observeerder! Heb me reuze vermaakt, chapeau! (wat een affreus woord)

 98. jeanne: gooi dan ff wat weg uit je inbox joh! Die mail wacht vast bij de server om binnen gelaten te worden.

 99. Aat: je bedenkt wat grappigs en schrijft dat op zonder extra leuk proberen te zijn. Dat is op zich al moeilijk genoeg. Helaas kunnen maar weinig mensen spreektaal schrijven. Ze gaan moeilijk doen, waardoor veel teksten onleesbaar worden. Geef toe dat je je best hebt gedaan het leuk te maken. Als dat gelukt is, hoef je er niet bescheiden over te doen.

 100. @Kits: ik ben niet altijd aardig. En heb weinig tolerantie voor échte stommiteit. Bovendien hou ik wel van een beetje stangen, en gebruik ik taal om effect te scoren. Een combinatie van omstandigheden die niet altijd tot eufemismes en diplomatie leidt. Gelukkig maar, want in mijn werk moet ik al diplomatiek genoeg zijn.

 101. Hou op Krek. Het is zijn vak niet. Het is geen poging je concurrentie aan te doen.

 102. @Jeanne: ik heb je de link ook gestuurd.
  @Kits: sorry, jij had de link al. Nou heb je ‘m dubbel.

 103. @Gertjan: Ik probeer de man zo ver te krijgen dat hij een compliment accepteert. Dat is al.

 104. Ja maar dat is voor sommigen moeilijk. Kijk maar uit voor Aat. Straks pakt hij wel je klanten af.

 105. Krek: ik ben ook lang niet altijd aardig, zoals je vast wel gemerkt hebt :-)! Maar dat hoeft ook niet, als je er maar niet om blijft mokken.Wat je gezaaid hebt ga je ook oogsten, alleen weet je soms niet welk plantje er uit dat zaadje komt.

 106. Krek: natuurlijk heb ik er me best op gedaan om het leuk te maken. Maar daarom is het nog wel toeval dat dat bij mij deze keer blijkbaar goed uitpakt. Bij jouw moet dat anders gaan omdat schrijven je vak is. Jij moet daar in de loop der tijd feeling voor gekregen hebben om de juist toon te raken. Anders zou je nu geen klanten meer hebben.

 107. Ik vind “echte stommiteit” een ode aan de nietigheid van ons menszijn, en is daarom het waarderen waard.
  En ik hou ook van stangen.

 108. Aat: verborgen talent? Kwestie van ontwikkelen hoor.
  jeanne: wat een diepe zeg…

 109. grrrrrrrrrrr……………
  ^%$#$%^$…………
  Zelfs uit het raam gooien hielp niet.
  ROGER…………………. alle glazen vol.

 110. oh krek, nu begrijp ik wat je bedoelt! Maar toch bedankt, was AARDIG van je.

 111. Ronaldus!!! ben je nou nog steeds aan het prutsen om die fotos te kunnen zien? Vraag het Dave even.

 112. Bij Popko (zie boven) zag ik een logje over RBC-fans die na verschillende waarschuwingen maar steeds uit het dak van de bus bleven klimmen. De schauffeur was zelfs een paar keer gestopt om het luik te sluiten. Eindresultaat: een laag viaduct, één dooie en twee zwaargewonden. Oh ja, en een ode aan de nietigheid van de mens in relatie tot een betonnen latei.

 113. Jeanne, ik las ´m 10 keer maar vat ´m niet. Misschien een mannengebrek.

 114. eh Ronaldus, krijg jij nou wel de foto’s maar niet die teksten eronder?

 115. Kom ik op het juiste moment binnen.
  Aat bedankt voor de foto’s, heel erg leuk.
  Volgend jaar maar iets in het zuiden organiseren.

 116. Aardig? Wie, ik? Dat moet een ongelukje geweest zijn. Maar heus, Kits, in het echt ben ik best te genieten. Vraag het mijn kinderen en andere onpartijdige voorbijgangers, zoals mijn moeder en mijn vrouw.

 117. @Coco: Ja in het zuiden. Dan is het in ieder geval wat warmer dan dat we het nu gehad hebben.

 118. gertjan: gewoon iets heel stoms zeggen/doen, dan ben je je nietigheid waard, zoiets…

 119. @Krek: Helaas kost wijsheid veel offers ….. meestal mannen.
  @ gertjan: Ja.

 120. @Kits: Ik krijg, behalve nummertjes [1].., helemaal niets.
  Ik heb het voor vandaag opgegeven en ga morgen op advies van Aat met Dave in overleg 🙂

 121. krek: je staat zo lief op die eerste foto dat ik je wel mòet geloven…

 122. @Kits: Maak het nou niet te moeilijk voor GertJan. Je kunt iemand niet vragen actief zichzelf te zijn. Dat ben je gewoon.

 123. ronaldus: das inderdaad wel heel vreemd, begrijp dat je het niet wilt opgeven na al die leuke reacties.

 124. Jullie hebben mazzel dat het vraagteken op m´n toetsenbord weer ff weigert. Anders stonden er wel een paar.

 125. @Ronaldus: klik nou gewoon eens op zo’n foto.
  @Kits: dat ben ik niet, da’s de burgemeester.

 126. @Gertjan: hindert, niet hoor. Sommige dingen moeten gewoon een mysterie blijven om de grenzen van ons weten te definiëren.
  @Kits: ja, zo kan hij wel weer. Sssst. Straks weet iedereen het.

 127. aha! Leuke man lijkt me, vast een socialist met dat rode overhemd…

 128. En dan nu tijd voor Jimmy Hendrikx op de radio….en tijd om naar bed te gaan.
  Welterusten.

 129. Ja, ja, ja, waarom is een echte stommiteit te waarderen daar gaat het misschien wel om.

 130. Nee, die socialist dat was ik! Die aardige man, met die grijze pruik, dat was de burgemeester!

 131. gertjan: als jij je nu maar stom blijft voelen dat je het niet begrijpt, krijg je van ons alle waardering omdat je zo nietig blijft..:-)

 132. Krek krijgen we nog een leuk verslag over het hemelvaart weekend ?

 133. Nou vooruit dan..nog even…
  @gertjan: Een oprechte stommiteit is niet bewust dom gedrag, maar een naar beste weten en kunnen verkeerd uitgepakte inschatting. Dit is inherent aan onze nog steeds beperkte menselijke vaardigheden.

 134. Jeanne, wij mannen vinden een beslissing die naar beste weten is genomen en desondanks verkeerd uitvalt geen stommiteit maar pech…..

 135. “Een echte stommiteit is een ode aan de nietigheid van de mens, en daarom het waarderen waard”.

 136. @gertjan: Da’s nou precies de spijker op de kop!
  Niet introspectief, maar de schuld buiten jezelf leggen…

 137. en vrouwen voelen zich meestal vreselijk stom/dom dan. Maar, het is welletjes, ik ga tussen de lappen, truste allen.

 138. Er is je ook niets te verwijten als je een weloverwogen beslissing genomen hebt en het loopt toch slecht af. Dat is dan toch pech. Heeft niets met nietigheid te maken.

 139. As die lappen maar niet klam zijn zoals ik hier wel eens hoorde.

 140. Ik heb een hele serie logs gemist zie ik, ‘k was elders bezig maar stond nog ingelogd.
  Ik ga er ook vandoor, @allen: welterusten.