De griepverwachtingen van Google

Als mensen een griepje voelen opkomen, dan krijgen ze hoofdpijn, keelpijn, koorts en nog zo wat kwaaltjes. En wat doe je als je een probleem hebt? Precies: je knielt voor het altaar en vraagt raad aan Google. Google weet namelijk alles en is bovendien onfeilbaar. En dat is niet alleen heel erg eng maar ook handig. Nu kan Google namelijk precies zien hoe de griepepidemie zich ontwikkelt, simpelweg door de groei van de vragen naar gezondheidsproblemen te volgen. Waar steeds meer mensen hoofdpijn krijgen, daar rukt de griep op.

Nou wéét Google niet alleen alles, Google onthoudt ook alles. Dat is niet alleen heel erg eng, maar ook handig. Google weet namelijk ook nog steeds hoe de griepepidemieën in voorgaande jaren zich hebben ontwikkelt. En zo komt het dat Google in al zijn wijsheid ons nu kan laten zien hoe het ging, hoe het gaat en zelfs hoe het binnenkort zal gaan.

Zo zal Google ook tijdig waarschuwen als de zon een haren zak dreigt te krijgen en naast onduidelijk klaroengeschal uit Engelland ook het hoefgekletter van de vier apocalitische ruiters aan de einder echoot. Zodat je je snel nog even kunt bekeren. Tot Google natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.