Goedkopen


Iets aanschaffen via het internet is geen sinecure. Zoveel aanbod, zoveel vergelijkingsmateriaal… je ziet door het spreekwoordelijke weiland de grassprietjes niet meer. Gelukkig zijn er speciale inkoopvergelijkingssites, zoals het in deze kolommen eerder genoemde Acheter moins cher. Ook een goeie is Kelkoo. Daar vond ik de door mij geambieerde Panasonic Lumix FZ20 met 12 keer optische zoom voor 525 euro. Terwijl hij in het papieren vergelijkendewarenonderzoekmagazine nog op 700 euro gewaardeerd staat! Kijk, dat is lekker. Zal ik het doen? Ik ben immers nog steeds jarig…

9 reacties op “Goedkopen

  1. Krek goeiemorgen, bedoel je die bij Pixmania ?
    M’n zoon heeft nogal wat problemen gehad met dit bedrijf. Een fototoestel gekocht, nooit aangekomen.
    bleek later niet meer in voorraaad te zijn geweest. Terugbetalen.. grote moeilijkheden.

  2. Kijk. Toch goed dat ik even gewacht heb. Ik kan natuurlijk ook met de prijslijst naar een lokale fototoestellenwinkel gaan en vragen hoeveel ik moet bijbetalen voor hun persoonlijke service ;).

  3. ik was bij onze plaatselijke witgoedman voor een fornuis….prima uitleg en behandeling….op internet vond ik hetzelfde fornuis voor 200 goedkoper…met deze prijs ben ik naar de man teruggegaan….hij vroeg een print van internet en zei dat hij het ook voor die prijs kon doen….belde de importeur en twee dagen later kon ik het voor dezelfde prijs als op internet krijgen…..zo heb ik dus weer een mooi fornuis voor in O…..

  4. Hé Krek,
    Voor die Lumix is Pixellium wel een goeie site. Leveren snel en ze hebben zelfs een leuke juf die je nog even belt ter bevestiging (althans toen ik er iets bestelde, vorig jaar). ’t Is ook heel duidelijk wat ze al dan niet op voorraad hebben.