Gratis vakantie voor Klussers

Zoals jullie weten heb ik een huissie gekocht waar ik een gîte in wil maken. Het is al bewoonbaar, maar de badkamers moeten echt opnieuw. Bovendien mag er hier en daar wel wat afgewerkt en geschilderd worden. Nou ben ik het gezeik met die Franse bouwvakkers een beetje zat. Dat ík op mijn knieën moet liggen om een ander zover te krijgen dat hij mijn badkamer tegelt… Dus nou zoek ik iemand met twee rechterhanden – of twee iemanden met vier rechterhanden – die deze zomer naar de Zuid-Bourgogne willen komen om hier te werken en vakantie te vieren.
Ik bied gratis verblijf (er is nog een aparte douchekamer met toilet) en betaal ook nog een uurvergoeding. Dus je hoeft alleen maar je eigen reis te betalen. Het is dus net of je zelf een huisje in Frankrijk hebt, waar je dan heen gaat om te klussen. Het huis is erg rustig gelegen, met een grote vrije tuin van ruim 4000m2, een speelhuisje, een jeux de boule-baan en een vijver. Zwembad valt te regelen.Er zijn twee slaapkamers boven, maar beneden kunnen ook nog wel twee mensen slapen. Ruimte dus voor 4 à 6 mensen en een tentje in de tuin is geen bezwaar. Het is 1200 meter van een supermarktje en 1,5 km van Romenay, een leuk dorp.
Je moet wel een beetje professioneel kunnen bouwen, want amateuristisch wat aanklooien kan ik zelf ook (net als de vorige eigenaar trouwens). Liefst geen mensen met kleuters, in verband met de vijver.

Reacties zijn gesloten.