Hagers op rozen

Het gebeurt niet vaak dat ik in ga op het verzoek van onbekenden om een linkje te plaatsen. Maar men moet ook niet al te rigide zijn in het leven en ze vroegen het heel vriendelijk en bescheiden, dus maak ik dit keer een uitzondering voor Edith en Henk Hagers, die in juli 2006 een huis in de Lot-et-Garonne hebben gekocht. Dat is op zich niet zo bijzonder. Wél bijzonder is dat ze daarbij ook een complete rozentuin op de kop hebben getikt. Een bestaande attractie met een vaste bezoekersstroom, die ze nu willen uitbouwen door naast rozen ook beeldende kunst te exposeren. Goed idee, een beetje cultuur tussen de bloemen. Nou ben ik persoonlijk geen grote kunstkenner, maar sommige stukkies spreken me best aan. Vandaar dat ik dacht: “Kom, we besteden eens aandacht aan dit jonge initiatief van een stel enthousiaste Hollandais en France.”. Bij dezen dus maar!

Reacties zijn gesloten.