Hollandais en France is terug!

Een blog, dat is natuurlijk vreselijk uit de mode. Aan de andere kant… op Hollandais en France staat zoveel informatie, dat het bijna zonde is om de site permanent op te doeken. In totaal ruin 2200 artikelen en 66.000 (!) reacties van bezoekers.

HeF was stuk na gedoe met een server in Hong Kong (don’t ask), maar nu dank zij de goede zorgen van Erik van WP Webbouw weer in volle glorie online.

Voor iedereen die HeF ooit bezocht… veel nostalgisch bladerplezier!

6 reacties op “Hollandais en France is terug!

  1. Leuk, heb in het verleden nog veel plezier gehad door mij voor te doen als Willen Alexander. En dat kon allemaal zonder dat Fa
    cebook ingreep.

  2. Hoi! Back again! Werd overvallen door nostalgie, dus ga het café nog maar eens bezoeken nu alle echte kroegen dicht zijn.

  3. Geweldig ! Uit de as herrezen. De laatste jaren volg ik je nog een beetje op je eigen blog en Tournus. Dacht dat HeF al jaren dood was. s kijken wat het wordt

    • HeF was dood, maar het skelet bleef bewaard ergens op een harde schrijf. Het hele idee van een ‘blog’ is vreselijk uit de tijd, maar wie weet… Het is in ieder geval voor mij een plek waar ik persoonlijke verhalen in het Nederlands kwijt kan die niet per se met zaken rond krek.nl en immogo.com te maken hebben. Bovendien wil ik (heel eerlijk gezegd) Hollandais gebruiken voor een beetje affiliate marketing. De kachel moet ook branden, niewaar.