Mensen, mensen, mensen

In het kader van de integratie van de Hollandais in de Franse maatschappij richt ik dit keer mijn schijnwerpers op dé site voor wie het wel en wee van de Franse sterren en sterretjes wil volgen. De Franse online Story of Privé heet Pure People. Waarbij ‘People’ zoals je weet het franse woord is voor BN’er. Als je dit magazine een beetje in de gaten houdt weet je precies wat de kleinzoon van Annie Girardot vindt van de plotselinge aandacht voor zijn oma, waarom Vanesssa Paradis niet op komt dagen bij de uitreiking van de muziekprijzen en hoe Jessaca Alba er maar niet meer in slaagt haar zwangere buikje te verbergen voor de pulpfotografen.

Persoonlijk vind ik het niet echt boeiende materie, maar er zijn mensen die het vreten. Ik ben zelf vooral geïnteresseerd in het nieuws over Johnny. Dagelijks doe ik een schietgebedje voor zijn gezondheid, want het Johnny-geweld dat bij zijn dood zal losbarsten, dat ga ik niet trekken.

Overigens valt me wel op dat het logo van Pulp People nogal een – hoe zal ik het zeggen – fallische uitstraling heeft, met ook nog een sterretje. Bah. Of ligt dat aan mij?

Reacties zijn gesloten.